Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
A Telekom Tv go, Max, nálatok is rendellenes működésű? Hol sokáig tölt, hol hibára fut, hol képhibás a stream. MIUI-n ezzel (sem) volt baj.
-
sandró60
addikt
Váltottam a zárképernyőt témát és a belső képernyő témát.
Érdekes,hogy váltásnál úgy jön elő,hogy Lock-És Home.
Miért írja angolul.Ilye nem volt az elöző Poco x3-nál rendesen a Magyar felirat volt -
Alarikman
senior tag
Eddigi tapasztalat az, hogy az új 1.0.8.0 esetén az 5g-s AC wifi jobb. Kb egy "pilinckával" és messzebb is ér el. Két Xiaomi 3gs router van padavannal a házban.
-
sandró60
addikt
Kérdésem?
Mit nyomhatam el?
Az ikonok száma lecsökkent a felére.Egy csomó ikon nem jelenik meg.
Az ikon méreten tudok állítani,de hova tünt a többi ikon? -
Alarikman
senior tag
Kicsit gáz, hogy a fiam Poco X5-jén(első teló) újabb a frissítés mint ezen... Negyed évente jöhetne, de lesz ez fél év is majdnem. Van mit reszelni a hyperos-en bőven.
-
donjohnson
addikt
használj brave browser-t és akkor nincsenek ilyen felugró ablakok a reklámos oldalakon, illetve van benne beépített reklámblokkoló.
-
sandró60
addikt
A telefonomban most köralakú az ikon.A fejlesztői beállításoknál van olyan,hogy-Nem négyzetes kivágási müveletek hibakeresése.
Kérdésem,ha ezt engedélyezem akkor négyzet alakú lesznek az ikonok?
Köszönöm előre is -
Benhill
senior tag
A biztonsági értesítéseket, hogyan lehetne kikapcsolni viszonylag teljesen?
Bármilyen alkalmazásból nyitok meg egy másik alkalmazásba irányuló linket, értesít mindig.
Erre gondolok:
-
koni016
tag
Pár hónap tapasztalat után eddig bevált nekem ez a teló. Poco x3 nfc-ről váltottam, és igazából hardveresen overkill számomra. Szinte csak pokemon go és hasonló sétálgatós játékokkal játszok, amiknél inkább a fényerő számít hogy napsütésben is lássam mi van a kijelzőn. A rendszer nagyon gyorsan reagál, sokkal sikamlósabb az élmény.
A negatívumok az a rendszerkapcsolók/értesítések megjelenítése. Eddig csak le kellett húznom és tudtam kapcsolgatni a dolgokat és egyből láttam az értesítéseket is. Most viszont el kell húznom oldalra ha kapcsolgatni is akarok valamit.
A kommenteknél írták páran hogy alacsony fényerőnél fáj a fejük a telótól, ez nekem is előjött. Kb 70%-os fényerőnél semmi bajom, de jó tudni hogy figyelni kell az oledes cuccoknál erre is. -
eldrah
aktív tag
Jelentem en egy x3 pro 8/256 utan vettem ezt, igy van összehasonlítási alapom. A jack kimenet elsonek engem is megfogott, aztan rendeltem alirol egy kemeny 1200 forintos adaptert es mar megy is. Kibirhato a hiánya, az akku, gyorsabban toltheto, a kamera olyan mint volt en sokat fotozok es állítgatom pro modban is, igy nem erzek akkora kulonbseget, egyszeri felhasznalonak kozossegi oldalakra(foleg face ami amugyis lehulyiti a képet/videot) tökéletes, a hangzása tény, hiaba sztereo nekem jobban tetszett az x3 pro, de boven jo ez is, be lehet allitani, na meg mindenfele baromsagot levenni rola(dolbi athmos..egy telefonba..hagyjuk már...) a Romolgatas mar nem erdekel annyira igy a Soccal sincs bajom, porog elég szépen amikor kell. Bőven jó telefon ez, tud mindent amit kell szerintem egy TELEFONNNAK, de még többet is. Az x3 pro anno best buy volt, most ez jelentette ezt a kategoriat. Nézegettem másra valtsak-e? De olyan árak vannak es amit kapsz érte egy nudli. Sajnos mivel hirtelen kellett telefon ugy hagyott cserben a másik igy egy note 12 4/128-at vettem de hagyjuk is.. ott pihen a kocsiban, a gyerekek ha eppen ritkan hagyom, azon hallgatnak zenét, meg a meloban azzal csinalok time lapse videokat mert nem sajnalom ha retkes lesz. Utaltam elso perctől, egesz amig hasznaltam vagy 2 hetig🤣 Szoval hosszúra nyult mondandom lenyege az csupan..Jo telefon ez ennyiert, arkategoriaban szerintem nincs jobb...sajnos...az viszont tény, a kijelzo folia a regin kibirt majdnem 1.5 evet ezen már fel év után karcos, meg foltos. Tehat vagy en dolgozok rosszabbul(ez is tény) vagy/es a folia minosege gyárilag rosszabb.
-
Graphics
Jómunkásember
Hál' istennek most már kínál a hyperos és a miui is teljes rendszermentést ami mindent magában foglal és igazából utána könnyen vissza lehet állni persze azért nem teljes mértékben egy másik hasonló telefonra.
És az a jó benne hogy akár időzíteni is lehet persze ugye a belső tárhely akkor is oda tud veszni de egy jól megszokott mentéssel ez is megoldható akár felhőbe is kompletten
-
szkaroly
senior tag
-
ktommy91
addikt
De te nem tartozol közéjük....
Nem szállok be a heroikus küzdelembe, mert az észérvek rád nem hatnak.
De azért én is megerősíteném a leírtakat..
MicroSD-Minek?
Jack-Melyiken van?
Qualcomm vs MediaTek - Real life teljesítmény?
Dual led-es az x6 pro
Depth kamera- Nem erre van kihegyezve a telefon
FM rádió-2024-et írunk
Akku-Hány százalék különbség?
Hangszóró- Mit vársz? Sub bass-t? Hangos és tisztaA xiaomi-s múltam: Redmi note 2, redmi note 3, redmi note 5, Mi 9 lite, Poco x3 pro, Mi 11T pro
Nem csak a mai kínálatban jó ez a telefon, hanem abszolút is jobb, mint egy x3. -
szkaroly
senior tag
válasz
Graphics #646 üzenetére
SD860 cpu, UFS 3.1 belső tár, 120 Hz-es képernyőfrissítés, maga a képernyő is egész jó IPS (csak hát a fényerő nyilván nem egy amoled), gyorstöltés 90 ezerért. 2021 nyarán ez elég ütős volt szerintem.
A sima x3 egy dologban volt jó: 13 mpx-es széleslátó kamera. Azóta is 8-as van minden Poco-ban. Szerintem a gyártó elnézett valamit és úgy került bele.
-
Petyka3
aktív tag
Nálam egy MI10Lite-ot váltott az X6 Pro, remek készülék az is. Ha lenne rá támogatás, akkor maradt volna, de már régen elfelejtették.
Sokan szerintem ezért is váltanak, lehet a 3 éves telefon szép és jó, ha a gyártó frissítések terén már nem foglalkozik az adott készülékkel. -
Graphics
Jómunkásember
Használtál X3-ast vagy X6 Prot?
( Amúgy halvány emlékeim szerint az a LED villanó inkább sima volt, nem biztos, hogy a gsmarena jól tüntette fel..)
Kicsit olyan érzésem van, hogy itt mögöttes tapasztalat nem lesz. És nem kotekedek, csak rávilagítottam..
Hát az idő megszepiti az emlékeket, de a kamerája nekem már akkor sem tetszett... '
Ha tudod mire számíthatsz , akkor már előre negatív elfogultság van, akkor az egy kalap szar is lesz számodra.
Itt van, aki használja, jó ideje. Inkább hallgasd meg őket is, és a gsmarena kommentjeit engedd el...
Azért jó sok dolog kimaradt, amiben jobb a készülék.no mindegy. A többire is tudnék cáfolatot, mint például bővíthetőség, nem fogsz olyan gyors kártyát találni, ami a rendszer sebességet ne vágná haza.. a belső tároló sebessége elég komoly UFS4.0, egy microSD ezt nem tudja sajnos.
Illetve szerintem neked leginkább a MediaTek okoz gondot.
Ez meg régi berogzodes az is biztos.
Vennék én egy F6-ost a helyedben -
Ciccuka
veterán
válasz
Graphics #649 üzenetére
Kár ebbe belemenni, mert kezd átmenni kötözködésbe az egész.
Ugyanazt én is írhatnám, amit te is írtál (az is csak egy vélemény), de semmi értelme.
Amiket írtam, azokat eddig is tartom. X3 NFC egy jól összerakott telefon volt és 3 évig hűen szolgált. Amikor megjelent a sebessége kellően elég volt és a kamerára se lehetett mondani sok rosszat.1-2 hét múlva ki tudok próbálni egy X6 Pro 5G-t, de előre tudom már, hogy mire számíthatok.
-
Graphics
Jómunkásember
Az X3 NFC-t azért adtam el mert tetűlassú volt már az első fél év után.
Snap 732 főleg, a kamera meg hajjaj...Hát ahhoz képest főleg lényeges előrelépés történt. Ahhoz én ezt már nem is hasonlítanam a libegő hátlapjával együtt sem.
Volt amúgy X3 NFC-d
Tessék ez is egy vélemény, lehet rá alapozni.
Az általad kiemelt hiányosságok szerinted mindenki számára lényegesek?A többen egyöntetűen hol vannak amúgy hasonló véleményen?
-
Ciccuka
veterán
Akárki írta hülyeségeket írt. Az X6 pro szinte mindenben veri az x3-at.
Nem írt hülyeséget egyáltalán, mert többen is egyöntetűen hasonló véleményen vannak.
A mondat második felére, azt írom, hogy kizárt!Ebből néztem ki:
MicroSD foglalat és Jack kimenet például az újon nincs is.
Qualcomm helyett Mediatek chipset (Adreno - Mali)
Dual-LED flash helyett LED flash
depth kamera nincs
Radio nincs
Akku 5160 mAh helyett 5000 mAh
A hangszórók se jobbakTehát van visszalépés is bőven, ha valaki nem elvakultan nézi.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem sokkal jobb pedig.
Hűhó érzés nem kell ide.
Nem győzködök senkit, használja azt, ami neki megfelel. Ha neked ez nem jön be, van sok készülek a piacon.Nem jár mindenki teleírni a fórumokat a készülék kapcsán...és ez igaz minden készülék kapcsán. Aki elégedett, az leírja egyszer és kész.
1 ember írására alapozni még elég karcsú minta.. nekem ez nem sokatmondó
X3 Pro sem volt akkora durranás a maga idejében szerintem. Egy korrekt cucc volt, de ennyi. Minden téren fejlődés, és az árazás sem szállt el.
Technikailag is masszív fejlődés volt.Neked más kell, de ez nem vesz el a készülék kvalitásaiból.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Graphics #638 üzenetére
Egyébként euro-ban fizetve 90e lett volna.
Teljesítmény, kamera az még nagyon nem minden van még több tényező is.
Az azért sokatmondó, hogyha a korábbi Poco X3 tulaj csalódott benne.
X3 egy szerethető telefon volt, de ebbe az újban nincs már semmi plusz szerintem.
Bizonyos tekintetben visszalépés is egyben, már nincs meg a hűhó érzés.A minőségből adtak le, mint oly sok gyártó az elmúlt 1-2 évben.
-
Alarikman
senior tag
Amúgy abba bele gondolt valaki, hogy mivel 1220p a kijelző felbontása ami kb 11%-al nagyobb mint a szokásos 1080p, ezzel a fogyasztás is simán ennyivel nagyobb a kijelzőnek. És a nagyobb felbontás nagyobb CPU/GPU teljesítményt kíván = ez is több fogyasztás. Tehát így hasonlítsátok bármilyen 1080p-s telefonhoz a jövőben (nem az F6-ra gondolok).
-
amdboy
senior tag
Akárki írta hülyeségeket írt. Az X6 pro szinte mindenben veri az x3-at.
Más:
Vettem egy ilyen csodakütyüt amivel egyszerre lehet tölteni és használni a fülest is. Anno olvastam egy másik fórumban, hogy ezzel a beállítással működnie kellene, hogy töltsön és menjen a füles is:
Fejlesztői beállítások-> Alapértelmezett USB-beállítás-> Nincs adatátvitel.
Így a füles megy de a töltés nem.
Esetleg valakinek ötlet?köszi előre is
-
Graphics
Jómunkásember
92-ért ez egy best buy vétel. A nagyobb szett szerintem időtállóbb.
Teljesítménye jobb, kamera jobb, minden tekintetben egy jó ajánlat.
És jóval többet tud, mint az X3 Pro.
Drágulást ez viselte a legjobban, mármint az X6 Pro.
Ha nem F6-ost vettem volna, akkor biztos az X6 Pro.
Túlárazásnak nyomát sem látom, szerencsére.Az, hogy valaki írta, mit jelent? Szubjektív, de szerintem ez egy jó ajánlat.
Üzemidőben pedig az X6 Pro még az F6-nál is jobb.
De adódik a kérdés, Te mire alapozod?
-
sandró60
addikt
A fórmtársaktól kérdezem?
Ezen a készüléken gyárilag milyen tipusú képernyő fólia van?
Érdemes -például 0.3mm-vastagságú üvegfóliára cserélni? -
Alarikman
senior tag
Szerintem túlzol. Én X3 pro-ról váltottam. Hozza ez a telefon azt a minőséget. Az X3 max kamerában volt jobb a pro-nál. Apró problémák vannak csak. A merülés meg szerintem hyperos "feature". Majd a 2.0-ban remélem javítanak rajta. Az új Android amúgy is jobb lesz üzemidőben.
Pont a Poco az Ami egyedül tartotta magát és nem annyira drágult meg. Minden megdrágult... -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Azt írta valaki, hogy a Poco X3 NFC után bizonyos szinten visszalépés és azután csalódott benne.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok! Nektek működik a kép a képben funkció? Nekem nem.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Szállító76 #626 üzenetére
És igazad van, a DIGI-n nem mutatja. Vicc.
-
IG55
senior tag
Az Hyperos feature, hogy késnek az Outlook értesítések? MIUI alatt sosem volt ilyen gondom. Telefon restart után pár óráig rendesen jönnek, majd akár órákat is késnek. Autostart, battery restriction beállítva. Próbálkoztam Outlook lite-tal is, ott jobb a helyzet, de éjjel fél órákat késnek annál is.
-
Alarikman
senior tag
válasz
sandró60 #617 üzenetére
Telekom-on nincs mutatva a Volte ikon(EU-s Rom-on lehet egyáltalán nem mutatja). Ha marad aktív az adatkapcsolat hívás közben akkor működik. És a hangminőségen is érezni. Nálam amikor tárcsáz akkor először hangosabb és rosszabb minőség, majd kb két csengés után halkabb, de jobb minőségű a kicsengés.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Szállító76 #614 üzenetére
Elvileg működik, legalábbis kijelzi:
Adatforgalmat vagy a digi fiókodban, vagy a telefonon biztonság/adathasználat részen ellenőrízheted.
-
Ciccuka
veterán
Poco X6 Pro Global 8GB/256GB
10€ Store kupont aktiválni
Kupon: SS40
Összesen: 225,54€ (~89500) ÁKUgyanitt, ugyanígy a 12GB/512GB
Összesen: 270,54€ (~107400) ÁK -
Szállító76
tag
Sziasztok.
Aki Digi kártyaval használja annak működik a Volte?
Valamint meg lehet e nézni hogy mennyi adat forgalomnál járok. Poco X3 pronál be lehetett, és az értesítési sávon mutatta. -
Graphics
Jómunkásember
Eddig is ennyiért volt kb.
Kuponok több helyen is vannak.De én úgy emlékszem, hogy masszív ellenérzéseid vannak az X6 Pro iránt, főleg a negatívumok miatt.
Jobb lett a készülék? -
A_Papa
senior tag
Szerintem is a Poco telefont válaszd.. én még pluszban kiemelném a több tárhelyet, memóriát, tartozékokat. Illetve az sw támogatása sem rossz.
Ami a fotózást illeti, szerintem a fő kamerája teljesen oké, és talán ez a lényeg.
Végül, a sárga műbőr hátlap nagyon állat szerintem. -
Alarikman
senior tag
Ha játszol és számít az UI sebessége évek múltán, továbbá a fotózás minősége nem elsődleges, akkor X6 pro (plusz 1 fő Android verzió).
Ha nem játszol és számít nagyon a fotózás, akkor Note 13 pro 5g.
UI: billeghet a 13 pro mert hatalmas kameraszigete van, még vékony tokban is. De jó áron van nálatok. A többiek futottak még kategória (Motorola a szoftveren vérzik el, Samu exynos).
Azért csak tanultak az X3pro esetekből. -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy megbízható telót hosszútávra és ez is felkerült a listára:
Motorola Edge 40 108k
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 109k
Samsung Galaxy A34 107k
Poco X6 Pro 115k
Romániai árak...Poco X3 Pro-m volt, 2 év 7 hónap után meghibásodott, proci hiba: bemegy az áram a prociba, de nem jön ki
Szerettem a X3 Pro-t, remélem ha Poco X6 Pro-t választom, nem lesz hasonló gond.
Milyen tapasztalatok vannak, pro-kontra?
Szerintetek a listából ez lenne a legjobb választás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest