Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szirty:
#796-ban Macys szembetalálkozott egy problémával. Nem két napja volt már, de nem is kimondottan az ő problémájáról van szó, hanem hogy az a probléma mennyire általános?
Az általánosat úgy értem, hogy magyarországi gyakorlatban (úgy egészében statisztikai átlag szintjén) mennyire komoly probléma, hogy valamilyen régi / olcsó / mit-tudom-én-miért-nem-jó típusú plc-t akarnak összekötni számítógéppel, és nem csak nincsen rá kiépített lehetőség, hanem szakember se tud rá javaslatot tenni.
A komolyat pedig részemről úgy definiálnám, hogy nem csak az agyonhajszolt technikus zsörtölődik (tuti, hogy mindig agyonhajszolják, és mindig mindenen zsörtölődni fog, de az még az üzemszerű eset), hanem már a főnökének is elkezdi csípni a szemét az, ami miatt zsörtölődik. Sőt, talán management szintjén is felvetődhet a probléma, hogy elmaradott a termelési logisztika. Az a probléma pld hamarabb kezdi majd el csípni a főnök szemét. Tudom, nem ez a világ legprecízebb definíciója a komoly problémát illetően, de perpillanat ez a leggyakorlatiasabb, amit ismerek.
Ez az egész jellegében olyasmi, amit egyszerűen csak érezni tud valaki, ha eltöltött pár évet a terepen. A legelső dolgot írd le nekem plz, ami most hirtelen az eszedbe jutott a kérdésem egészéről.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest