- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szirty:
#796-ban Macys szembetalálkozott egy problémával. Nem két napja volt már, de nem is kimondottan az ő problémájáról van szó, hanem hogy az a probléma mennyire általános?
Az általánosat úgy értem, hogy magyarországi gyakorlatban (úgy egészében statisztikai átlag szintjén) mennyire komoly probléma, hogy valamilyen régi / olcsó / mit-tudom-én-miért-nem-jó típusú plc-t akarnak összekötni számítógéppel, és nem csak nincsen rá kiépített lehetőség, hanem szakember se tud rá javaslatot tenni.
A komolyat pedig részemről úgy definiálnám, hogy nem csak az agyonhajszolt technikus zsörtölődik (tuti, hogy mindig agyonhajszolják, és mindig mindenen zsörtölődni fog, de az még az üzemszerű eset), hanem már a főnökének is elkezdi csípni a szemét az, ami miatt zsörtölődik. Sőt, talán management szintjén is felvetődhet a probléma, hogy elmaradott a termelési logisztika. Az a probléma pld hamarabb kezdi majd el csípni a főnök szemét. Tudom, nem ez a világ legprecízebb definíciója a komoly problémát illetően, de perpillanat ez a leggyakorlatiasabb, amit ismerek.
Ez az egész jellegében olyasmi, amit egyszerűen csak érezni tud valaki, ha eltöltött pár évet a terepen. A legelső dolgot írd le nekem plz, ami most hirtelen az eszedbe jutott a kérdésem egészéről.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest