Hirdetés
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szirty:
#796-ban Macys szembetalálkozott egy problémával. Nem két napja volt már, de nem is kimondottan az ő problémájáról van szó, hanem hogy az a probléma mennyire általános?
Az általánosat úgy értem, hogy magyarországi gyakorlatban (úgy egészében statisztikai átlag szintjén) mennyire komoly probléma, hogy valamilyen régi / olcsó / mit-tudom-én-miért-nem-jó típusú plc-t akarnak összekötni számítógéppel, és nem csak nincsen rá kiépített lehetőség, hanem szakember se tud rá javaslatot tenni.
A komolyat pedig részemről úgy definiálnám, hogy nem csak az agyonhajszolt technikus zsörtölődik (tuti, hogy mindig agyonhajszolják, és mindig mindenen zsörtölődni fog, de az még az üzemszerű eset), hanem már a főnökének is elkezdi csípni a szemét az, ami miatt zsörtölődik. Sőt, talán management szintjén is felvetődhet a probléma, hogy elmaradott a termelési logisztika. Az a probléma pld hamarabb kezdi majd el csípni a főnök szemét. Tudom, nem ez a világ legprecízebb definíciója a komoly problémát illetően, de perpillanat ez a leggyakorlatiasabb, amit ismerek.
Ez az egész jellegében olyasmi, amit egyszerűen csak érezni tud valaki, ha eltöltött pár évet a terepen. A legelső dolgot írd le nekem plz, ami most hirtelen az eszedbe jutott a kérdésem egészéről.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Call of Duty: Warzone
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- E-roller topik
- További aktív témák...
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest