Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miksai
csendes tag
Szia!
A feladat a következő: festéstechnológiai berendezéseket gyártunk. Előkezelő sor, és a KTL festés jelen esetben a feladat. A megrendelő minden egyes munkadarabot másképp szeretne kezelni. Ezért készítettük a recept kezelést. Ami szerintem jogos. No eddig működött is, de ők jelen esetben 30.000 munkadarabbal dolgoznak. És a kérés az hogy 6 számjegyű legyen, mert fejlesztenek, bővülnek. Vonalkód leolvasóval szeretnék kiválasztani a megfelelő programot. Ő csak kattint és meg a munkadarab.
De ezek szerint akkor ezt nem lehet recepttel megoldani. legalábbis így. Még gondolkodom rajta, de ha esetleg van ötleted, akkor nagyon szívesen fogadom. Elnézést, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Remélem így már érthető vagyok.Köszönöm szépen azért a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brave
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest