Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miksai
csendes tag
Szia!
A feladat a következő: festéstechnológiai berendezéseket gyártunk. Előkezelő sor, és a KTL festés jelen esetben a feladat. A megrendelő minden egyes munkadarabot másképp szeretne kezelni. Ezért készítettük a recept kezelést. Ami szerintem jogos. No eddig működött is, de ők jelen esetben 30.000 munkadarabbal dolgoznak. És a kérés az hogy 6 számjegyű legyen, mert fejlesztenek, bővülnek. Vonalkód leolvasóval szeretnék kiválasztani a megfelelő programot. Ő csak kattint és meg a munkadarab.
De ezek szerint akkor ezt nem lehet recepttel megoldani. legalábbis így. Még gondolkodom rajta, de ha esetleg van ötleted, akkor nagyon szívesen fogadom. Elnézést, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Remélem így már érthető vagyok.Köszönöm szépen azért a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Gitáros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ID-Cooling CPU hűtő
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest