Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
theBitEater
csendes tag
Szia mindegy1!
Sejtem miféle visual studio-ban írt kommunikációs programra gondolsz, ugyanis már számos ilyen programot fejlesztettem. Volt egy nagyon hasonló projektem-egy gumi keverő géphez kellett receptúrákat kezelni tudó HMI-SCADA alkalmazást fejlesztenem. Az irodában a technológus elkészítette a receptet, elküldte ethernet hálózaton keresztül az üzemi számítógépre, ott a dolgozó a megfelelő időben kiválasztotta a HMI felületen a listából- a számítógép áttöltötte a receptúrának megfelelő paramétereket a PLC-be. Maga a HMI program több felhasználószintet kezelt eszerint engedte a gép funkcióit és paramétereit használni, illetve megváltoztatni. Sőt a folyamatparamétereket(pillanatnyilag felvett villamos teljesítmény, aktuálisan betöltött receptúra, IO lista ) is rögzítette egy adatbázisba, így akár valós időben is nyomon lehetett követni a gép működését az irodából.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest