Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
Sziasztok!
Ide most azt kellene írnom, hogy hol akadtam el, de hála istennek a súgó megmentett!
Viszont, felmerült pár kérdés közben.
Analóg bementet szerettem volna skálázni a szimulátorban és olvastam a fórumon a fc105 -ről én pedig megkerestem és megtaláltam...Természetesen nem akart működni mert FC105 választottam, aminek a vége S5_Cnvrt.
(működhetett volna ezzel is? a hw config-ban 6es7 kártya van, ez az FC pedig a 6es5-re hivatkozika súgóban, de ez egy szoftweres szimuláció az adatot pedig a szimulátor adja PIW-en keresztül)
Közben meg kellett vizsgálnom a hw configot, ott nem találtam egyezést stb.Azután persze rájöttem a titok nyitjára, találtam egy másik FC105 -t ami már jó lett de a kérdés megmaradt, ezeket a S5_Cnvrt. blokkokat akkor használjuk a Step7-tel akarunk s5-t programozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest