Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali!
"Az OMRON PLC-k fejlesztő környezete egy CX-ONE nevezetű szoftver."
Csak egy kis pontosítás, minden rossz indulat nélkül.
a CX-ONE nem PLC fejlesztői környezet és nem szoftver. A CX-ONE egy szoftver csomag, amiben rengeteg program található, és nem csak PLC-hez való. Van benne szervó drive, frekvenciaváltó konfiguráló program, panelműszer konfig, operátor panel fejlesztői környezet, stb, stb.Az omron PLC-khez való fejlesztői környezet a CX-Programmer. Persze ez is benne van a CX-ONE csomagban, de önállóan is beszerezhető és telepíthető, a CX-ONE többi szoftvere a PLC-s fejlesztéshez nem feltétlenül szükséges.
fodferi!
Az Omron viszonylag jó választás kezdéshez. Omron eszközeivel már igen összetett rendszereket is fel lehet építeni, ugyanakkor a programozása is elég könnyű.
Nekem rendkívül szimpatikus, hogy az angol nyelvű dokumentumai hihetetlenül jól érthetőek, és nagyon egyértelműek (sajnos vagy épp szerencsére akkoriban még csak angol nyelvűek voltak amikor én foglalkozni kezdtem velük).
Magyar nyelvű szoftver nem nagyon, de ma már nagyon sok magyar nyelvű anyag van hozzájuk. Gondolom ezekre már rátaláltál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest