Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
Új hozzászólás Aktív témák
-
norcee
csendes tag
válasz
sörösló
üzenetére
Szia sörösló!
Teljesen egyetértek azzal, amiket írtál, bár a suliban az első ilyen felvezető órán ahol ismertették, hogy mik lesznek a félévben, ott elmondták, hogy az egy nagyon szomorú dolog, hogy Magyarország "csak a létradiagramnál tart". Ha a dolognak azt az oldalát nézem, hogy így megismerhetünk olyan nyelveket, amiket esetleg önszorgalomból nem -mivel nem feltétlen lenne rá szükségünk - de esetleg valamikor találkozhatunk velük, akkor az egy jó dolog. Nekem viszont az jött le a dologból, mint amit te is említettél, hogy valamiféle "tudományoskodó akármi" van emögött, hogy de már pedig ezzel kell mert ez az egzakt ez a jelen... Ha jól tudom az SCL és a GRAPH azok külön szoftverek, amiket gondolom borsos áron is lehet megvenni. Nem tudom, hogy hogyan működik de azt feltételezem egy gazdasági osztályról, hogy ha van három-, akkor nem biztos, hogy ad pénzt a negyedik programozási nyelvre is
, így megint a létra nyert, de látod mégsem ez kell...--norcee
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, így megint a létra nyert, de látod mégsem ez kell...