Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz Shkiz0 #5806 üzenetére

Szerintem ne aggódj a kattogás miatt, ez normális jelenség. A Panasonic TV-k is úgy kapcsolnak be Standby-ról, hogy hosszan kell nyomni a távirányítón a bekapcs/kikapcs gombot (akár 3 másodpercig is). Ekkor elkezd villogni a Standby-on folyamatosan pirosan világító LED a TV elején, majd 3, gyors egymásutánban elhangzó kattanást hallasz. Ezek után vált csak át a LED zöldre és jelenik csak meg a kép a panelen.
    Kikapcsoláskor a kép rögtön eltűnik, majd olyan 3 másodperccel később hallható egy kattanás, ekkor zár le a relé.

Szóval szerintem a Samsung TV-in is a relék kattognak, leválasztják a tápot a belső áramkörökről. Lehet, hogy a "dupla kattintás" a távirányítón is normális az adott típusnál, mint ahogy írtad is, hogy nem egyedi az eseted.

Az idő-elfelejtésre nem tudok mit mondani, a Pana TV-inél nincs is "rendszeridő".

Hát, nem tudom, hogy ezen "problémákra" jelent-e megoldást bármilyen firmware is, de kötve hiszem, szerintem amúgy ezekkel együtt lehet élni. Azért én továbbra is azt javaslom neked, hogy ez ügyben a Samsung szervizt keresd, ha valaki, akkor ők biztos tudnak segíteni!

Get Moded!

Aktív témák