Hirdetés
Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
Hi DM-Fan!
Egy kicsit megkavarodtam a Panasonic TV tunerjeivel kapcsolatban.
Tudtommal Neked Pana TH-42PX80 HD-Ready, DVB-T tuneres plazmád van.
Azt írod: Ismerőseim is meglepődtek, hogy nemigen láttak még ilyen penge minőségű analóg tévéadás-képet plazma/LCD tévén az enyém előtt.
A kábelszolgáltatód analóg adását a PX típussal is lehet venni? Ezt nem csak a TH-42PV80 HD-Ready analóg tuneres plazmával működik? Bocsi, hogy ezzel a tök amatőr kérdéssel zaklatlak, de valahogy nem áll össze a kép bennem.
Azért is érdekelne a dolog, mert egy 50-es Panán gondolkodom, de TH-50PV80-as típust nálunk még nem láttam és nekem analóg szolgáltatásom van az UPC-től és nem tudom, hogy megvehetem e a DVB-T tuneres TV-t? Igazából nem tudok mit kezdeni az mpeg2-es tunerrel, mert a magyar digitális műsorszórásnál tudtommal mpeg4-es a szabvány.
Aktív témák
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Razer BlackShark V2 Pro (2023)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest