Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz matykooo #3746 üzenetére

Nem kell annyira félni azért ettől a beégéstől, szerintem túllihegik ezt egy kicsit. Permanens beégést még én sem tapasztaltam eddig, pedig fél éve megvan a PX80-am. Ideiglenes ghosting-ra lehet számítani, ez elsődlegesen a TV-adók logójánál fog jelentkezni, bár ez is nagyban függ a tévézési szokásaidtól. Ha mondjuk minden este nézed az RTL-Klub-ot pár órát, akkor egy idő után totál fekete háttérnél (pl. DVD-lejátszó alapképernyője), teljesen sötét szobában megfigyelhető lesz a képernyő sarkában a logó sziluettje egy eltérő fekete árnyalatban. Ez azonban viszonylag rövid idő alatt el is tűnik, ha változó képtartalom megy a TV-n és mondjuk pár órát hanyagolod a kérdéses csatornát. Azért sem érdemes miatta izgulni, mert csak a leírt körülmények között látszik és normál használat mellett egyébként fel sem tűnik. Nekem még nem sikerült tartós beégést előidézni, pedig a PS3 is üzemel és a HUD-ok viszonylag tartósan ott vannak a képernyőn, de többnyire semmi nyoma még ghost-nak sem játékok után. Szóval ha csak ez az egyetlen aggályod, akkor megnyugtatlak: ettől ne félj, vedd meg bátran. Az LG-t meg messze kerüld el, ha plazmáról beszélünk!

Get Moded!

Aktív témák