Hirdetés
Aktív témák
-
johnny23
tag
válasz
ZEN1TH
üzenetére
..köszi a válaszokat.
A Samsungnak a külseje ,ami nagyon megfogott, ejh az a vékony káva naon ütős.
De ha azt mondjátok a Pananak jobba kijelzője,akkor nincs mese
Sokat hallottam viszont,hogy kifejezetten játékra, jobb szebb képet produkál egy LED
, igaz ez? (bár jó helyen kérdezem ezeket az összehasonlitásokat
)tudom OFF topic,de médiaplayer kérdésben tud vki ajánlani?
-
kpal
nagyúr
-
ZEN1TH
őstag
válasz
johnny23
üzenetére
D8000-et nagyon nem ajánlom az alapján amit láttam. Elég druván bevilágított, kékült a fekete picit oldalról, és a crosstalk is erős rajta, továbbá kegyetlen drága. Ugyebár oldalt vannak a LED-ek elhelyezve, pont emiatt akul ki az erős bevilágítás/felhősödés stb. Ha LCD kell és csúcskategória akkor mindenképpen háttérledes a jobb.
Szükséged van 3D-re? Miért a csúcsmodelleket nézted ki?
A VT30 eszméletlen TV. Ha a legjobb minőséget szeretnéd 2D-ben, illetve 3D-ben akkor nála nincs jobb jelenleg szerintem. A vásárlással ha tudsz viszont érdemes várni egy picit. Nyáron feltehetően már kellemesebbek lesznek az árak. A felhasználási kört amit írtál szépen lefedi a PDP, persze azért az is szempont lehet, hogy a szoba ahol el szeretnéd helyezni a TV-t milyen fényviszonynak van kitéve. Bár a VT30 elég jól teljesít erősebb fényviszonyok között is, de ez nagyjából az összes NeoPDP-re igaz.
A kérdés továbbra is az, hogy a legjobbra van e szükséged 3D-vel spékelve. Én amondó vagyok, hogy egy 50G30 pl. már olyan képminőséget hoz ami nem csak az átlagembereknek szól. Persze ha lenne rá keretem akkor én is VT30-at célóznám meg, de jól elgondolkodnék előtte.
-
johnny23
tag
SZiasztok!
A két kiválasztott:
-Pana 55vt30 Plazma (vagy 50"-os)
-Samu 55d8000 LED (vagy 46"-os)Használat: PS3, filmek, tv ...tehát vegyesen SD, HD
..sztetek melyik / miért?

-Illetőleg (ha már lúd...) DUNE D1vagy PopcornA210 médiaplayer ? Esetleg egyik se mert a TV lejátsza a videokat? (ISO, mkv...)

..köszi a válaszokat előre is!

-
zippofcy
senior tag
Szvsz előbb utóbb el fog jönni az a pont amikor nagyon nehéz lesz már eladni az új modelleket mert 1-2-3 éves plazma- vagy LCD TVt azért nagyon kevés ember cserél le.
Aki megteszi, az is kétszer meggondolja majd ha a használtját nem, vagy csak fillérekért tudja majd eladni. Legkésőbb akkor mikor már a lakás összes helyiségében lesz egy egy TV, beleértve a konyhát és a WCt is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ProdyG
őstag
válasz
Gergőke88
üzenetére
az S30 gyengébb, mint a G20, ez az 1 év nem sokat számított a fejlődésben, ahogy látom.
én csak azt akartam mondani, hogy ha már most ezen gondolkodsz, hogy vajon nem lesz-e kicsi a 46-os (az 50-eshez képest), akkor mindenképp 50-est vegyél, mert meg fogod bánni, és később a csere meg bukó lesz. -
ZEN1TH
őstag
válasz
Gergőke88
üzenetére
G20-nak egyértelműen jobb a képe az S30-nál. Ugyebár a G20 NeoPDP paneles, ebből adódóan kontrasztban, feketében, színhűségben, tükröződésben is kellemesebb. S30-at viszont itthon nem forgalmaznak 50" méretben, de elképzelhető hogy valamilyen webáruház behozza külföldről (hirtelen nem tudom, hol kínálnak 50S30-at), mint tavaly az X25-öt. Ám arra számíts, hogy az ára ~300k lesz. Ha 50" TV-t szeretnél akkor az 50S20-at javasolnám, mely 250k-nál megáll.
-
Gergőke88
addikt
Köszi! Olvastam, hogy a VT30-al nagyon meg vagy elégedve, számomra az egyelőre elérhetetlen kategória(23éves vagyok,egyetemista+dolgozó..).
Ma megtekintem a 46colos modellt illetve ha minden igaz a boltban van 42 colos is. Várnom kell az biztos, hogy kicsit essen az 50colos ára... -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Valaki be tudná nekem linkelni azt a táblázatot, ahol a méreteket hasonlítják össze? Arra gondoltam ahol %-ban mutatja a képernyőméret változást. Kerestem de nem találom most sehol! Köszi előre is! -
hitman77
senior tag
Tegnap voltam az Alle Panasonic márkaboltjába és megnéztem a TV-ket.
A 42 CX3E-t és a 42UX30E-et, na meg a többi nagyágyút.
A HD ready 42 CX3E-nek nem volt olyan meggyőző a képe mint a FullHD-s panellal szerelt társaié, pedig az eladó elmondta, hogy normál gyári beállításon működik az összes TV.
Az Eurosport HD adása ment az összes TV-n.Az eladót itt külön megdicsérném a teljes körű és kimerítő tájékoztatásért.
Hátra van még egy FullHD műsorforrás teszt, amit megejtek ha arra járok megint.
Egyenlőre azt mondom, hogy meggyőzött a plazma, a mellette kiállított LCD-k nem nagyon értek a közelébe képminőségileg.
0, 100-160eFt
1, minimum 42"
2, ez még nem dőlt el
3, plazma (ez fontos)
4, most 2 év, de az is elég -
kpal
nagyúr
Valaki látott már valahol tesztet a 2011-es LG 50PZ950 vagy 60PZ950 -röl lehetőleg magyart ?
-
Dorian
félisten
válasz
snefftamas
üzenetére
Az enyémet

Más:
Akinek kábeles Digi szolgáltatója van, nem tapasztalt képminőség javulást? Ma reggel vettem észre, mintha javult volna. Mondjuk eddig sem volt panaszom, de észrevehető. -
iolaus1980
csendes tag
-
snefftamas
aktív tag
válasz
zippofcy
üzenetére
Pár észrevétel a C7000 topichoz: A C7000 normál és movie módban semmi különbség nincs a fekete szintbe firmware 3006 2011 januári. A feketére csak a hdmi low beállítás van hatással, illetve 50hz és cinema smooth rontja a feketét, viszont 60hz és CS nélkül a 24p kezelése enyhén vibrál a kép. Általános fekete szint nem nevezhető mélynek egy közép kat. lcd szintjét hozza mint pl. spva panelek smsung C650 vagy sony ex500. Persze az igazi előnye a szinvilág, részletezettség és gyors mozgás ami kiemeli a társai közül a fekete szint nem sorolható ide. Csak meg kell nézni tök sötét szobában. Ennél a típusnál a 3D ára a kevésbé mély fekete tesztben írták vhol, illetve valami rejtélyes oknál fogva a méret növelésével csökken a fekete szint is a samu plazmáknál.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Szia,
a forrás C550-et tud hozni, feleár egyébként, mint a legolcsóbb kisker, úgyhogy így is megéri simán. A ghostingra megpróbálok vigyázni, az első 300-500 órában mindenképp igyekszem majd csatornát váltogatni, bár a BL döntő eléggé beadná ezen már, de 2x45 percet nem hiszem, hogy elvisel a cucc ilyen frissen.
A cicergést pedig ezek szerint már egy átlagos Híradó is lenyomja a bánatba, úgyhogy az bőven oké. Wii lesz egyébként még rákötve, főleg Guitar Hero miatt, én ilyen casual gamer vagyok, FPS-t biztos nem tolok rá, meg amúgy sem jeleskedik az OSX ilyen területen

Úgyhogy meg vagyok győzve, jöhet a tévé, aztán majd úgyis sírok itt, ha valamit nem értek

Köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólásokat, megadtátok a végső lökést a beruházáshoz.
-
zippofcy
senior tag
Fárasztó mindig uazt leírni a sok kérdezőnek, ezért lehetne csinálni az autós népítélet mintájára a plazma típusokról pár szavas ismertetőt, és mondjuk belinkelni az első HSZbe.
kb. így:Samsung 50C7000 (2010):
Előnyök:
- jó kontrasztarány
- jó felskálázás (szép kép SD anyag esetén is)
- jól használható képprofilok (movieban mély fekete, dinamikusban LCDk szintjét elérő fényerő, így világos szobában is használható)
- jó médialejátszó (csak a feliratokat kell kiszedni az mkv-ból, illetve az AAC hangsávot nem bírja, egyébként mindent visz)
- kedvező árHátrányok:
- 3Dben erős crosstalk (javíthatatlan)
- normál képmódban bizonyos beállításoknál (HDMI nem low-on) szürke a fekete. (javítható)
- limitált hozzáférhetőség (kifutó modell)Írhatná olyan aki teszteléssel foglalkozik és így sok TVt látott már, és persze az adott modellt is tesztelte vagy olyan akinek ilyen TVje van és már van viszonyítási alapja.
Mindenki akinek ilyen TVje van írhatna hozzá kommentet (csak egyet) ha vmelyik megállapítással nem ért egyet, vagy ha olyan tulajdonságát érzi fontosnak megosztani amiről még nem volt szó.
Így ha valakit érdekel egy bizonyos modell, csak rákattintana az "ismertetőjére" és ha még marad kérdése csak akkor kérdezne a fórumban.
Nem kéne 10x leírni azt se hogy "mi megmondtuk" stb.
Nincs olyan rengeteg plazma modell mint LCD, szvsz simán kivitelezhető lenne.
Én pl. három modellhez kapásból tudnék írni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DM-Fan
nagyúr
Nos, 3 méterről már az analóg TV-adások képe is hozza közel azt a szintet, amit a CRT-n megszoktál, még így, 50"-os méret mellett is. A tányéros UPC-vel meg pláne, a digitális SD már mentes az analóg zajtól, így csak a kis felbontás a szűk keresztmetszet. A DVD már bőven korrekt minőséget ad, pláne ha egy jó HDMI-kimenetes lejátszót használsz, a HD-adások és nagy felbontású anyagok meg pazarok lesznek.
Ahogy fokukac is írta, a beépített lejátszótól csodát ne várj, de alapvetően azért jó, hogy van. Hosszú távon viszont érdemesebb akár egy huszonezres külső médialejátszóba is beruházni, kevesebb ősz hajszálad lesz.
-
Szia!
Nem tudom, honnan veszed, és pláne, hogy mennyiért, viszont állítólag a C550 gyakorlatilag ugyanaz, mint a C530, csak egy HDMI-csatlakozóval, meg egy USB-csatlakozóval van rajta több, viszont 20-30 ezerrel drágább; szóval az 530-hoz képest nem biztos, hogy megéri.Egy barátomnak c530-a van, az elég érzékeny a ghosting-ra, illetve látszanak a csíkok nyomai (21:9-es, v. 4:3-as film esetén). Ezeket leszámítva szerintem az árához képest szép képe van a C530-nak, crt után nagy élmény lesz mindenképpen. A hangszórói is egész jól szólnak (ez nem olyan vékony, mint a C6500, az csak erősítővel élvezhető).
A cicergése mérsékelt, nem nagyon hallottam, míg nem kerestem külön. (Ellenben az én S20-asom cicereg otthon, mint állat, viszont filmnézés közben azt sem hallom).
A C530 beépített mkv-lejátszója az utóbbi időben már csak kb. minden második mkv-t viszi (hiába raktam fel az új firmware-t), az mkv belső feliratait nem, csak az srt-ket jeleníti meg, azt csak akkor, ha kizárólag az a neve a feliratnak,mint a filmnek (a valami.hun.srt formátummal már nem megy.) Egyszerre tehát egy srt-vel birkózik csak meg, nem lehet váltogatni, csak átnevezéssel. Erre a célra funkcionálisabb egy médialejátszó.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
zippofcy
üzenetére
Értékelem a telefonos példákat

2,5-3 méterre ülünk a cucctól, így lesz majd az új pecóban is, ott tányéros UPC van jelenleg, meglátjuk, hogy az mit nyújt. Nyilván fel vagyok rá készülve, hogy Szellő "Fing" István feje nem lesz szebb, mint most, de ez alapanyagfüggő.

Köszönöm a véleményeket, belevágok a sztoriba.
-
zippofcy
senior tag
Az ÉN véleményem az hogy ha mkv-kat akarsz rajta főleg nézni akkor jó a C550, de a TV adások képe SZEBB a C490-esen. Persze ez utóbbi nem full HD, ez két méterről még zavaró lehet, háromról már nem.
A táp cicergése egyedi darabfüggő ... szvsz nincs olyan hogy típusra meg lehet mondani mennyire lesz hangja. Kb. mint az SGS amoled kijelzők színhőmérséklete
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DM-Fan
nagyúr
Nézd, alapvetően a tömeggyártás, valamint a mai anyag- és összeszerelési minőség mellett biztosat mondani nem lehet. Nekem már E-szériás Nokia telefonom is volt rossz újonnan is, pedig az nem a legalja.
Alapvetően azért annyira nem drasztikus a helyzet, sok közel hangtalan készülék van, alapvetően a plazmatechnológiával nem jár törvényszerűen együtt az üzemzaj - az előző plazma TV-m például tökéletesen néma volt. Ha van is üzemzaj, azt többnyire tápegységtekercs, kondenzátor, vagy az elektronika valamely más része - általában egy rosszul rögzített passzív hűtőborda okozza - tehát ne olyan zajra gondolj, mint a CRT-knél az elektronágyú sípoló hangja volt. Persze a tápzaj is tud zavaró lenni, de mondom, ehhez azért pech is kell. Nem tudsz mit tenni, minthogy bízol a szerencsédben, mind üzemzaj, mind pixeelhiba vonatkozásában.
Arra azért figyelj oda, hogy a garanciapapírok meglegyenek!
Viszont a digitális kábel eléggé javallott a fullHD panelhez, sok esetben még az SD-adásnál is jelentős javulást eredményez, a TV meg amúgy is HD anyagnál mutatja meg, hogy mit tud, szóval amint lehet, intézd el a digitális csomagot!
-
Tatárlaki nc
csendes tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
DM-Fan
üzenetére
Ejh, pont az a para, hogy olyan a forrás, hogy berendelem olcsóért, nagyon, behozza istentudjahonnan, átveszem, puszi. Ugyanakkor azt is olvastam, hogy az összes plazma hajlamos morcogni kissé, igazából az lett volna a fontos, ha valaki megnyugtat, hogy züzmörög ugyan, de ez simán a normál üzemi működés része és nem fájdul meg a fejem, meg ilyesmi. Az is benne van a pakliban, hogy egyelőre sima analóg antennára lesz rádugva (meg persze sorozatokat nézünk rajta pendrive-ról), de előbb-utóbb valami mindigTV vagy ilyesmi lesz rákötve...
-
janos666
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
A vaktesztek szerint bőven elég a 16-bit / 44.1kHz losless kodekkel az emberi fülnek.
Arról én még nem futottam bele hasonló adatba, hogy vajon a losless 16/44.1 (ami 2 csatornára 1411 kb/sec) hogy viszonyul a 16/48-as tömörített (ami 6 csatornára 1536 kb/) hanghoz (mert sokszor van azért hasonló a hang több csatornán, vagy akár 1-2 gyakorlatilag néma csatorna, ami jól tömöríthetővé teszi a térhangzást, akár veszteségmentes kodekkel is...), de durván saccolva már ide is valódi audiofil tesztalany és méregdrága tesztkörnyezet kéne, hogy egyértelműen lehessen dönteni, és akár az is lehetne a konlúzió, hogy gyakorlatilag még itt sincs különbség.
-
BBéci
legenda
válasz
zippofcy
üzenetére
Az a meglátásom, mint a többieknek és ezt már többször leírtam.
A falra egy középkategóriás plazma, nálam csak 46 colos fér el a két ablak közé, elé ereszkedik le a vászon, ami 4,1 méteres nézési távolságot figyelembe véve 2,4 méter széles.
Viszont az A600 képminősége számomra vállalhatatlanul sok kompromisszumot igényelne. SIM2 vetítők képéhez vagyok szokva, a belépő kategóriásak nem érik el az ingerküszöbömet.
G20-ast sem vennék, mert itt az utód, alig drágábban.
A VT30 eszméletlen jó, de annyi pénzt tévére...(#36631) Gabor970
Az A600 nagyon megéri a mostani árát, viszont azt tudni kell, hogy azt a minőséget képviseli a vetítők között, mint a C430 a plazmák között. Belépő. -
DM-Fan
nagyúr
Mobiltesztjeid lelkes olvasójaként köszönöm az #1. HSZ méltatását!

A kinézett C550 egy korrekt belépő szintű fullHD plazma, kiváló ár/érék aránnyal. Ha fontos szempont a beépített médialejátszó, akkor mindenképpen előnyt élvez az amúgy picivel jobb képminőséget nyújtó Pana 50S20-nál - amelyet egyébként szintén ajánlok figyelmedbe, különösen ha a naturális képvilágot preferálod.
Az üzemzaj kérdése elég lutri, sajnos az utóbbi időben nagyobb számban fordulnak elő zajos készülékek, mint korábban. Minden gyártónál előfordul és a cicergő hangtól a búgásig többféle tónusban és hangerővel jelentkezhet. Szerencse kérdése is, hogy milyet fogsz ki, nekem a két legutóbbi Pana plazmámmal szerencsém volt. Általában egyébként a zajos készülékek hangját már egy halkabb tévéadás is elnyomja, de sajnos előfordulnak zavaróan zajos példányok. Lehetőség szerint úgy vásárolj, hogy 3 napon belül - netes/futáros vásárlásnál 8 napon belül - tudd járatni, hogy észleld a hibát és tudd kérni a cserét. Az se baj, ha meg tudod nézni/hallgatni szállítás előtt az üzletben (pixelhiba miatt is hasznos), de erre vajmi kevés az esély.
Sok sikert a vásárláshoz!
-
madgie
titán
válasz
Gabor970
üzenetére
Nálam is főleg 720p játszik, de tényleg nézzen kicsit előre az ember. Mondok egy példát: nem túl combos, de azért korrekt belépőszintű házimozi hangcuccom van. Annak idején az erősítőn agyaltam, HDMI be/kimenetest szerettem volna, lebeszéltek róla, mert úgysem tudom majd az olcsó JBL-en megkülönböztetni a HD hangokat a sima DTS/Dolby-tól. Elfogadtam, vettem egy old school Onkyo-t, csak arra nem gondoltam, hogy össze-vissza kell kábeleznem a cuccokat (médialejátszó és PC külön HDMI-n a tévéhez, ugyanezek optikain az erősítőhöz, ilyesmi) és néha igazán meghallgatnám, milyen is mondjuk a DTS-HD, ha már a mostani médialejátszóm ki tudja adni az erősítő felé.
Ijk: nézési távolságtól függ. 42" full HD-hoz közelebb tudsz ülni, ha egy jó BD alatt szájtátósat akarsz játszani, 50" HD Ready-nél meg inkább tolnám hátrébb a kanapét, de már koccolja a falat
Tehát a válaszom: egy kis plusz gyűjtés és Full HD 50" 
-
Gabor970
addikt
válasz
madgie
üzenetére
azt a részt, hogy a BD hogy mutat ezeken a HD ready - Full HD készülékeken nem tudom véleményezni, nekem nincs BD lejátszóm. Elfogadom, hogy az 1080-as anyag 3m rõl is jobb 1080-as megjelenítõn. A letöltött anyagaim jellemzõen valami nagyobb 720-as MKV (7-10 giga körül) illetve mostanában DVD9, ami nagyon tetszik.
-
Tatárlaki nc
csendes tag
Egy hónapja vettünk pont ilyet netshopból hosszas keresgélés után...
Van hangja, de ha erősítőn keresztül hallgatod, nem észrevehető. Aki nem ezt a "mellékzöngést" keresi, azt nem fogja zavarni.
Maga a készülék minőségi anyaggal hajtva számunkra megfelelő képminőséget nyújt, normál tévéadással a képe felejthető... -
Ijk
nagyúr
válasz
hitman77
üzenetére
Így elég nehéz tanácsot adni, a véleményeket már tudod. De mindenkinek el kell dönteni, mennyit hajlandó tv-re áldozni és annak megfelelően lehet választani. Mert most megy a dobálózás a 42"-al, 50"-al, HD-val, fullHD-val, holott ezek mind egész más árkategóriát képviselnek.
Négy-öt tényezőt érdemes szem előtt tartanod tv vásárlásnál.
0. Ár (a legfontosabb, innen lehet elindulni)
1. Képméret- a második legfontosabb, mert ez adja a leglátványosabb különbséget
2. Felbontás
3. Képminőség
4. Garancia (időnként van 5 éves garancia akció ami elég meghatározó a döntésben) -
madgie
titán
válasz
Gabor970
üzenetére
Én most is látom néha a ditheringet 50"-on három méterről néha (HD Ready-n), szerintem 3 év múlva is fogom. Arról nem is beszélve, hogy plazma vs LCD ide, vagy oda, itt is a natív felbontás néz ki a legjobban. Nos, ki mutat nekem 1366*768-as filmet 24 Hz-es frissítéssel? És az összes tesztanyag/kalibrációs anyag full HD-re van megcsinálva, főleg az élesség beállításnál macera.
Tudom, a downscaling nem butaság, de egyszerűen látom, hogy egy BD hogy néz ki a full HD monitoromon és hogy 3 méterről HD ready 50"-on... persze agyontömörített mkv-nél annyira nem látni
(ettől függetlenül a tévén nézem a filmeket, egyrészt kényelmi szempontból, másrészt az IPS monitorom felfénylése borzasztóan zavar filmeknél, és nem utolsósorban a plazma képe ütősebb) -
Bog
HÁZIGAZDA
Kedves mindenki,
elolvastam az első hozzászólást, amely remek anyag, gratulálok a készítőnek. Lehetőségem nyílt kedvező áron beszerezni a jelenlegi CRT-m helyett - a korral haladva - valami laposabb cuccot, de a kínálat elég korlátozott (a forrás miatt), kizárólag Samsung modellkre korlátozódik. A kinézett darab egy PS50C550 lenne, aminek elég rendesen utána is olvastam, sokan írják, hogy van valami "buzzing noise" működés közben, mások azt írják, hogy ez baromság. Kinek van tapasztalata, tényleg zümmög a cucc, vagy ezt csak a vájtfülűek hallják?
köszönöm
bog -
Gabor970
addikt
válasz
hitman77
üzenetére
bevallom nem tudom milyen, ha van egy projektor is odahaza. Ezért nem biztos, hogy mérvadó a véleményem. Gyarló emberként nehezen lépek ki a saját életemből is.
Én nem vennék 50"-alatti nem plazma készüléket, de mi azon TVzünk-filmezünk.
Kollégám Euronicsban Nagykanizsán 99.900-ért vette a PS42C430-ast. kb 2 hete. A mázlista ezt tetézendő még eladta a 2 éves PS42B430-at 90e-ért. No ez nem volt rossz upgrade.
Ha projektorod van, akkor gondolom a beépített media playernek semmi dolga nem lenne a samsungban. Hát, akkor én az itteni vélemények alapján inkább a C2-nél maradnék.Ha jönnek újabb konzolok, amik full HD-ben adják a képet, valóban kellhet a FULL HD. Ha a TV nézést, film nézést veszem 3m/50"-ra, akkor attól tartok a szemed 3 év múlva sem lesz nagyobb felbontású. 42" esetén mindez hatványozottan igaz.
-
hitman77
senior tag
válasz
Gabor970
üzenetére
A felhasználás szempontjából valóban nem kell FullHD, de később ki tudja mit hoz a jövő. Több évre tervezem.
Ezek szerint a Samsungot is érdemes lenne megnézni. A PS42C430 nagyon jó árban van (110eFt).
Azért nem csak játékra lenne, mert néha egyszerűbb egy TV-t bekapcsolni, mint egy projektort + vásznat. Meg aztán ha nem használom minimum 2 órán keresztül akkor a projektort be sem kapcsolom.
-
Gabor970
addikt
válasz
hitman77
üzenetére
3 méterre kicsi a 42", ebben biztos vagyok. Az 50" sem nagy, és inkább 50" HD ready, mint 42" Full HD. A rá szánt összegből nem lesz 50" full HD szerintem. LCD ebben az ársávban sokkal rosszabb képminőséget fog adni, full hd ide vagy oda..... Jahh, a konzolok legritkább esetben tolnak 1080-as felbontást, a játékok 90%-a 720p-s. Filmet miről néznéd? Oda fog kelleni a 1080-? 3m-re bajosan. Saját tapasztalat (és hidd el, nem vagyok kritika nélkül) a legolcsóbb 50"-os HD Ready plazma is hatalmas élmény, és leginkább nem a TV képességei a korlátok, hanem a forrás minősége a gyenge láncszem.
Lentebb írtad: Konzol -oda nem kell 1080
normál TV adás -oda nem kell 1080
DVD, divx: -oda nem kell 1080mi a baj a HD ready-vel?
Ha pesti lennék, mindenkinek aki vacilál mondanám, gyere be hozzám egy órára, és győződj meg magad. Ha nem tetszik, gondolkodj magasabb kategóriásban. Eddig aki meglátta a tesco gazdaságos PS50C430-unkat, mind el volt tőle ragadtatva (igaz, egyiknek sem FULL HD Pana plazma volt odahaza) Sajna nagykanizsai révén, csak annyit mondhatok, ha valki erre jár, keressen nyugodtan, szívesen látom.
-
Ijk
nagyúr
válasz
hitman77
üzenetére
2m-ről viszont már necces a HD-ready 50"-ban. Nézd neked kell eldöntened, túl nagy tv nincs, ha ragaszkodsz a 42"-hoz, abból 2m-re is jó a HD-ready, 50"-ból ugyanilyen távolságra már fHD-t érdemes. Te döntöd el mennyi pénzt szánsz a dologra, 42"-os HD elég olcsó, 50"-os fullHD-ért már mélyebben zsebbe kell nyúlni. Az utóbbival kapcsolatban érdemes szétnézni, mert tele van a piac leértékelt tavalyi kifutó modellekkel.
3m-es filmezés miatt biztosan 50"-ra mennék rá. Még akkor is ha csak HD-ready-re futja. -
BaLee
addikt
válasz
hitman77
üzenetére
2m-ről megfelelő anyagnál már látni a különbséget, 2.5ről necces, 3ról nem fogod észrevenni.
Ha 2m-ről fogod nézni 50" méretben akkor oda full hd kell.
42" megint más kérdés...Samsungnak vannak jó darabjai, LGt meg meg kell nézni. Ha bejön a színvilága akár azt is lehet választani.
-
-
hitman77
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
Gondoltam, hogy nem lehet még csak megközelíteni sem a plazma kontrasztját, feketéjét.
Gyanítom, hogy a túlzott megvilágítás tehet róla.
A másik dilemmám a FullHD vs 1024x768. Sokan írjátok, hogy nem észrevehető a különbség 2m-ről, de azért nekem ez mégis nagy különbségnek tűnik.
A foszfor lag konzolos használat közben tényleg nem zavaró?
Másik márkák LG, Samsung plazmáit nem is érdemes nézni?
Lg pl. már van 100eFt körül 42"-os méretben. -
salapp
addikt
válasz
hitman77
üzenetére
Ha alacsony a költségkereted, akkor szerintem nem kérdés, hogy plazmát kell venni.
Most már egy hónapja boldog tulaja vagyok egy 42x20-nak.
Az is téglalap alakú pixelekkel dolgozik. Egyáltalán nem lehet észrevenni.
Otthoni körülmények között (van lcd-nk is) a plazma úgy viselkedik, ahogyan elvártam. Tévéadással, dvd-vel és hd-vel is élmény a használata.
Egy dolog van: szemből jövő fényt nem szereti (bár melyik megjelenítő igen?), tehát ha szerencsétlenül (mint nálunk) csak így lehet elhelyezni, szükséges a sötétítés az ablakra.
Az lcd addig tűnik jó vételnek (különösen ilyen összegmegkötésekkel), amíg otthoni körülmények között ki nem próbálod. Azt már nem is mondom, hogy az sd adások az lcd-n olyan természetellenesek, hogy arra szinte nincs is szó. Számomra a plazma használata után az lcd-nk már nézhetetlen.
És nincs olyan, hogy egy hasonló árkategóriájú lcd-nek a kontrasztja/feketéje akár csak megközelítse egy plazmáét. (nyilván local dimminges méregdrága led háttérvilágítású lcd-nél, baromi jó minőségű forrásból meg lehet közelíteni az élményt, de minek adna bárki egy tv tuneres monitorért 3-400 ezret?) -
WiZARD
veterán
válasz
Gabor970
üzenetére
igen, elég durván lement az ára, belegondolni se akarok hogy megjelenéskor mennyiért vettem...
kellemes belépő fullhd dlp projektor. teljesen más élmény mint egy plazma, és mint előző postomban írtam szerintem nem helyettesíthető egyikkel a másik. egymás mellett kell projektor és plazma.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Már kérdeztem itt a fórumba, hogy milyen TV-t ajánlanátok főként konzolhoz.
A Panasonic plazmákat ajánlottátok a legtöbben. Amire pénzem lenne az a 42C2E vagy az 50C2E. Tudom, hogy ezek a legolcsóbb Panasonic plazma TV-k, így feltételezem, hogy nem a legjobb technikát építették bele.
Nekem fontos, hogy a játékoknál ne vegyek észre foszfor lag-ot. A fenti típusoknál számíthatok rá?
A másik, amire még nem kaptam jó magyarázatot, hogy az 1024x768-as kép miként lesz annyira élvezhető mint egy 1366x768-as. Engem a téglalap pixelek érdekelnek igazán.
Nemrég voltam egy Tes..-ban és egymás mellett volt egy Pana 42-es plazma és egy LG 42-es FHD LCD. Az LCD-nek sokkal jobb, nyugodtabb, és kontrasztosabb képe volt. Ráadásul látszott a felbontáskülönbség (mondjuk 1m-ről).
Tudom, hogy a megvilágítás mennyit számít, de hogy lehet, hogy a plazmának rosszabb feketéje volt mint az LCD-nek?
-
Gabor970
addikt
válasz
WiZARD
üzenetére
többször elhangzott itt ez a samsung A600-as projektor. Meglepődve látom, hogy ma már 210e Ft-ér 1080p-s DLP-t lehet vásárolni? A végén úgy járok, mint egy éve mikor meglepetten tapasztaltam, hogy 127500Ft-ér 50"-os plazmát adnak (akkor annyi volt a PS50B430, amin megindulva 150e-ér megvettem a PS50C430-at, köszönet az itt kapott MM-es tippnek -Napocska-)
Ez nagyon jó árnak tűnik. Gondolom olcsósága ellenére sem kis élmény lehet ezzel filmet nézni. hmm-hmm.....
-
WiZARD
veterán
válasz
zippofcy
üzenetére
mire kell?
filmnézésre, moziélményre, ha nem zavar hogy sötétíteni kell, akkor kérdés nélkül projektor+vászon
ha nem akarsz sötétíteni, tvzni is szeretnél stb akkor plazmatv-re meg nem vennék fel hitelt.
(Samu A600+vászon van nekem filmre. hálóba híradóra és társaira, 1-1 sorozatra, ágyból tvzésre meg LG 50PK550)
LG-t közel se tartom annyira rossznak mint ahogy írjátok itt páran. nem azért mert nekem az van, sokáig Panát akartam.
viszont LG 160k volt, pana-samsung meg 230 alatt nem lett volna meg. képben akkora különbséget nem láttam, kalibrálva tesztek alapján még kisebb a difi. beszéltem pár elégedett LG tulajjal, és erre is 2+1 év gari van. (drágább modellekre meg akciós 5 év garancia van) -
snefftamas
aktív tag
A márkák vitájában igazából a tapasztalataim alapján mint mezei felhasználónál picit több az utánajárások során azt szűrtem le, hogy minőségileg a panák egyértelműen jobbak. Nálam már a második felső kategóriás hibás samsung plazma van. A színvisszaadás az egyén függő kinek melyik tetszik, de elég nagy eltérés láttam a pana és samu közt mikor egymás mellett voltak sima tv jellel mondjuk. A samu egyértelműen barackos képet ad, míg a pana jóval természetesebbet. Viszont HD ben már sehol nincs a barackos beütés a samun se meglátáson szerint. Hogy melyiket érdemes venni azt az is befolyásolja hogy ki mennyire érzékeny a tipikus plazma betegségekre. A samu kicsit kevésbe persze most a középkategóriára gondolok és saját tapasztalatra támaszkodom. A felső kategóriában pana V, VT sorozatra már nem ebből a szempontból. Ha valaki a legjobbra, minimális kompromisszummal törekszik akkor egyértelműen V, VT sorozat. Ha valaki jobban árérzékeny és nem zavarja, hogy a fekete nem korom fekete, hajlandó kompromisszumra akkor viszont már a samu felsőbb kategóriás készülékek amit sztem érdemes venni. Igazából az lg-t én sem választanám egyik szegmensben sem.
Ez teljesen szubjektív meglátás bele lehet kötni
sem nem vita gerjesztő se nem vita lezáró csak pár gondolat ami megfogalmazódott bennem és lehet valakinek segít. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
zippofcy
üzenetére
Ha visszaolvasol, kb. egy hete szedtem össze egy HSZ-be azoknak a korábbi HSZ-eimnek a linkjeit, amelyekben nagyjából ugyanezeket írtam le neki a GT20-ról, amiket felsoroltál: felhívtam a figyelmet a gyenge 2D-képalkotásra, a 3D-s hibákra és arra, hogy inkább vegyen egy minőségi 2D modellt, egyszóval mindenképpen le akartam beszélni róla. Na az, hogy ezek után megkapom, hogy nem ismerem el, hogy a Pana-nak is vannak hibái, az teljesen nonszensz. Mint ahogy az is, hogy ez alapján leminősít egy gyártót és magasztal egy másikat, amelynek a készülékét egy napja sem birtokolja. ...és még én vagyok elfogult.
-
BBéci
legenda
válasz
zippofcy
üzenetére
Összhatásban, általános élményfaktorban igen.
Nem volt nálam a KRP 600A, mert a súlyától féltettem a hifiállványomat, ezért csak a szerkesztőség tesztlaborjában töltöttem el vele néhány órát. Maradandó élmény volt, amit már a Z1 kezdett halványítani, aztán a VT20 még jobban tetszett, az idei csúcsmodell pedig egyenesen lenyűgözött. Az LX 5090 szintén elém került párszor, annak a képéről is van némi fogalmam. -
zippofcy
senior tag
Azért az is tény hogy ketten is vagyunk itt akik állítják hogy GT20-on a 24hz-es lejátszás 2Dben akadozik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A G20 nyilván a legjobb TV az árkategóriájában, de a GT20al legfeljebb egyetlen dologban egyezik meg: a G betűben.
Amúgy meg én se hittem volna hogy ennyire szar a GT20, egyszerűen azért mert a PV8ammal is elégedett voltam. Az pedig 2008as modell volt, azóta ennyit visszafejlődött volna a Pana?
Csak nekem a második plazmám lett volna, ezért tudtam mit kell nézni, meg jól meg is vizslattam mert az első "nagy" TVm, a Bravia után semmiképp nem akartam olyat ami vmiben nem felel meg.
Így nálam időben kiderült hogy nem kell, míg van aki a saját kárán tanulta meg.Hallgathatott volna rátok hogy ne vegye meg, de szvsz ti se azt írtátok neki hogy:
"Figyu, a GT20 egy rossz vicc, nem hogy Panának de még három évvel ezelőtti LGnek se menne el. Ditherelése vacak, foszforzaja és -lagja óriási, 24p-s lejátszása 2Dben akad, az egész TVn az egyetlen pozitívum a márkajelzés. Vegyél G20at ha minőségi képet akarsz, ha meg 3D-t is akkor vagy nyúlj a zsebedbe és vegyél VTt, vagy Samut de akkor meg barátkozz meg a crosstalkkal."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(amúgy pár hozzászólással előrébb linkeltem képet, azért a VT is crosstalkol, ha nem is annyira mint a C7000. A V-nél pedig rosszabb a képe. Ez van, nem véletlenül akarjátok lebeszélni a népet a 3Dről
)
Mondom ezt úgy hogy én is 3Ds TVt vettem
De ha ELSŐDLEGESEN a 3D miatt vettem volna meg akkor a crosstalk miatt csalódott lennék. De ahogy Panából a 3Dsek képe rosszabbnak tűnik számomra 2Dben mint a nem 3Dseké, úgy Samunál pont fordított a helyzet. Mind a belépő szintű 50 es full HDs, mind a C430 képét csúnyábbnak láttam mint a C7000 ill. C490-esét. Főleg SD anyaggal.
A C7000-emen a beépített lejátszóval tényleg gyönyörűek az SD anyagok. Nem az elfogultság mondatja velem, a crosstalkja pl. idegesítő. -
DM-Fan
nagyúr
Épp ezért furcsállom, amikor valaki úgy ítélkezik egy márka fölött, hogy kifogott egy egyébként sem erős típusból egy gyengébbet, aztán rögtön általánosít az egész termékskálára az adott cégtől. Mindezt annak ellenére, hogy többen is megerősítik az ellenkezőjét a tulajok közül és akkor jön az, hogy mert elfogult vagy a sajátoddal szemben és Te nem látod a hibát a sajátodon. Mondja ezt általában az, akinek egy készüléke volt életében és nem is sokkal többet látott máshol sem tesztkörnyezetben. Sosem értem, hogy nekem mi értelme lenne tagadnom, ha nem vagyok elégedett a választásommal. Nem vagyok az a típus, aki beletörődik és használja a rosszat, első dolgom lett volna lecserélni. Pláne nem írnék le valótlant, hogy más is jól megszívja vele.
Én speciel hibátlan TV-t még nem láttam, pedig elég sok plazmát láttam csak az elmúlt 4-5 évben, gondolom ezzel Te is így vagy. A Pioneer-ba is bele lehetett kötni anno, mint ahogy a VT20-ba is bele tudok. Más kérdés, hogy összhatásilag milyen élvezeti értéke van egy adott modellnek. Nagyítóval hibákat keresve egyiknek sem lesz magas, ez garantálható. Emlékeim szerint magam is többször leírtam, hogy mit kifogásolok a G20-ban, ami zavaró, hozzátéve azt, hogy ettől függetlenül a másik gyártó másik modelljével szemben mégis mivel nyújt annyival többet, ami miatt megérte mégis ezt választani. Nem vakon választottam, nagyon is tisztában voltam az adott modell hiányosságaival és erősségeivel, mivel közel egy éve olvastam vele kapcsolatban.
Szerintem egyébként bőven szoktunk mi jót mondani a Samsung-ról is, asszem pár napja pont én írtam, hogy a 250-280 eFt-os ársávban magam is C7000-et vennék, ha most kéne TV-t vennem. Az egy másik kérdés, hogy az LG-t viszont minden körülmények között kerülöm. Nem azért, mert nézhetetlenek a TV-i, mert korántsem erről van szó - szerintem ilyet sem mondtunk sosem - hanem azért, mert egyértelműen kapható nála jobb, vajmi kevés anyagi többletért.
-
BBéci
legenda
válasz
DM-Fan
üzenetére
Szeretem a Samsungokat is, a B850 nagyon tetszett, aztán a C7790 is, de ez utóbbi mindennel, még sima SD tévéadással is képes volt szaggatni. Kizártnak tartom, hogy mindegyik példány ilyen lenne, bizonyára egyedi eset, nekem egy hibásat küldtek, ezért nem is írtam bele a tesztbe.
Sem a VT20, sem a most nálam lévő VT30, de még a 2009-es Z1 sem ricegett egy hangyányit sem. -
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Feleségem mindenféle látásproblémával bajlódik, operálták a szemmozgató idegeit, izmait, prizmás szemüveget hord, mégis tudta élvezni a 3D-t.
A mezei lejátszók 3D-je a fasorban sincs a BD-hez képest. Olyan, mint a konvertált. -
DM-Fan
nagyúr
"Nyilvánt te sem vagy kicsit sem elfogult a samsung irányába
"Áhhh, dehogy is az, menj már, csak mi vagyunk ilyen márkabuzik!
Megnyugtatlak, mindjárt azt is megkapjuk, hogy fizetett reklámemberek vagyunk.
Pláne úgy vicces ez a kijelentése, hogy köztudott, hogy azért lett neki ennyire antipatikus a Pana, mert megvett egy olyan Pana-modellt, amivel kapcsolatban legalább egy héten keresztül győzködtük mi magunk, gonosz Pana-fanatikusok, hogy ne tegye, mert szarul jár vele. Biztos azért, mert velem nem lehet vitatkozni arról, hogy a Pana is gyárthat szart. Áhhh, dehogy!
Most meg ugye beleugrik egy kvázi igen hasonló, belépő-3D képes Samsung-ba, amivel kapcsolatban alig van még tapasztalat, csak azért mert valaki, akinek van némi köze a megjelenítőkhöz befűti. Értem én. Ilyen a tudatos vásárló. -
Ijk
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nyilvánt te sem vagy kicsit sem elfogult a samsung irányába

Pl.
"Avatar 24p lejátszásnál nem akadozott, nem volt gond. (nem úgy mint a Panasonicon, ott csúnyán rángatózott)"
Persze a belépő szintű x20-as panámon teljesen folyamatos a 24p, nyilván egy felső-középkategóriás készüléken nem az
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
"Egyébként kezdem észrevenni veled vajmi kevés értelme van a Panasonic TV-kkel szemben vitatkozni, nálad sose úgy van,sose láttad. Valami istentelen csodamasinád lehet neked"
Fölösleges olyasvalakivel vitatkoznom, aki következetesen azt állítja, hogy foszforlagot lát állóképnél.
Már a másik plazmás fórumon is kiröhögtek Téged emiatt, pedig ott is sok Samsung-tulaj van.Szerintem elég sok G20 tulaj van itt rajtam kívül, szerinted mind rosszul ítéljük meg a saját készülékünket, amit nap mint nap használunk. Most álltam fel egy 2 órás HD-film előtt és egyetlen olyan pillanat sem volt közben, amikor bántam volna, hogy ezt választottam, mert egyszerűen tökéletes volt. Sehol, semmilyen akadás, semmi foszforlag.
-
janos666
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Gondolom lesz azért update erre, és az Eco mode-ra is (most akkor van effektíve kikapcsolva, ha be van kapcsolva, de maximumra van állítva a minimum érték, amíg letolhatja a Cell Light-ot.
)De egyszer ráveszem magam és írok nekik E-mail, hogy PC módhoz is jó lenne a 24hz@96Hz mód, még ha át is kell nevezni ilyenkor a CinemaSmooth-ot valami másra.

-
GeneraL_XTX
veterán
Azért kicsit bugos még az 550-es szoftvere, a csatornalista szerkesztést úgy ahogy van kifelejtették belőle
Pedig az minden samun van 
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
DM-Fan
üzenetére
"A PS3 akár HDD-ről, akár Media Server-ről csak 60 Hz-et tud mkv-kból, 24p módot nem, így nem csodálom, hogy akadozott neked, ez nem a TV hibája! Ha a BD-t nézted volna 2D módban, úgy ment volna, mint kés a vajban, ezt elhiheted."
Nem érted.
Ps3 média serverrel 60hz-en vajsimák voltak a filmek.Blu-ray@24p=a-k-a-d-o-z-o-t-t
természetesen 2D módban, 3D-ben nem. 3-an is láttuk,ne mond hogy nem úgy volt
Egyébként kezdem észrevenni veled vajmi kevés értelme van a Panasonic TV-kkel szemben vitatkozni, nálad sose úgy van,sose láttad. Valami istentelen csodamasinád lehet neked

-
janos666
nagyúr
válasz
DM-Fan
üzenetére
"pedig lehet!"
Pedig nem. Ezzel ne blamáld magad! Az nem foszforlag, fogalmilag kizárt!Mondtam én ezt már korábban is, hogy nem tisztán foszforlagról van itt szó.
A fejrángatásnak két hatása lehet:
- Szétesik az illúzió, amit a ditherelés próbál elérni (számomra ez sokkal könnyeben bekövetkezett a Panasonic-nál).
- A mozgó retinán nem tudnak szuperponálni a sub-field-ek inpulzusai, így nem sikerül elérni a kívánt hatást, hogy összeááljon az ember szemében a színárnyalat.+ Némi valódi foszforlag, ha változik is a kép.
---> A két(+egy) fenti jelenség együtt pedig már elég zavaró lehet...
[* És ha esetleg felötlött volna ez benned a második pontnál, akkor: Te pedig ne "blamáld magad" azzal, hogy subfield-drive csak IFC-vel van, mert az mindig van minden új PDP-n.]
-
DM-Fan
nagyúr
Demó anyagok mellett szintén láttam Avatar 3D-t egy 65VT20-on. Nem igazán tudtam belekötni, crosstalk-ot egyáltalán nem tapasztaltam. A GT20-hoz semmilyen tekintetben nem hasonlítanám, ahogy a C7000-hez sem. A C9000-hez nem volt szerencsém, de kíváncsi lennék rá, ahogy az idei D-széria magasabb kategóriás készülékeire is.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
"pedig játékoknál van dögivel. A teszteknél is megemlítették hogy a GT20 3D-je gyakorlatilag ugyanolyan crosstalk tekintetében mint a VT sorozaté."
Hát, én egész mást olvastam a VT-sorozattal és unblokk annak 3D-képminőségével kapcsolatban. Nagyon más, mint a GT, ezt saját szememmel is láttam, nem egy ligában fociznak.
"Közben rájöttem h a PS3 média szerver 60hz-en tolta a filmeket nem 24p-ben. Egyetlen 24p-s anyagom van ami az Avatar blu-ray-en amit eddig csak 3D-ben néztem. De amikor eladtam utána raktam be a 2D-s verziót és picit égett a pofám hogy mennyire akadozott:S"
A PS3 akár HDD-ről, akár Media Server-ről csak 60 Hz-et tud mkv-kból, 24p módot nem, így nem csodálom, hogy akadozott neked, ez nem a TV hibája! Ha a BD-t nézted volna 2D módban, úgy ment volna, mint kés a vajban, ezt elhiheted.
"pedig lehet!"
Pedig nem. Ezzel ne blamáld magad! Az nem foszforlag, fogalmilag kizárt!
-
atom360
tag
válasz
Gabor970
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy azonos tipusok is eltéröek lehetnek, talán a bejáratás is beleszámit, mert én szinte csak játszoml a ps50c430-asomon, és 3 óra forza után pár perc után eltünik a ghost. Tv-n szinte csak egy müsort nézek az Enterprise-t Archer kapitánnyal, csatornalogó ghostot nem tudtam produkálni, még a pana plazmán is jobban látszott, akármilyen hihetetlen.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
DM-Fan
üzenetére
"A GT20-on lehet, hogy van, de én már a tavalyi VT20-on sem nagyon véltem crosstalk-ot felfedezni, pedig kerestem erősen."
pedig játékoknál van dögivel. A teszteknél is megemlítették hogy a GT20 3D-je gyakorlatilag ugyanolyan crosstalk tekintetében mint a VT sorozaté.
"Érdekes, múltkor még magad is azt mondtad, hogy semmilyen akadást nem tapasztaltál a GT20-on sem"
Közben rájöttem h a PS3 média szerver 60hz-en tolta a filmeket nem 24p-ben. Egyetlen 24p-s anyagom van ami az Avatar blu-ray-en amit eddig csak 3D-ben néztem. De amikor eladtam utána raktam be a 2D-s verziót és picit égett a pofám hogy mennyire akadozott:S
"Csak nem azt akarod mondani, hogy állóképen is tudsz ilyet produkálni a fej mozgatásával? Azt megnézném!"
pedig lehet!
-
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Pedig elképesztő, brutáljó tud lenni egy rendesen elkészített 3D film, mint például az Avatar. Szombaton belenéztünk, feleségem azóta arról áradozik.
-
DM-Fan
nagyúr
Pozitív fejlemény annak, aki Panasonic plazmán szeretne Skype-olni HD-minőségben:
Logitec Cam for Skype Panasonic TV-khez
Tetszetős. Ugyan árban még durva, bár szerintem gyorsan esni fog és gyanítom bővül is majd a paletta, de ha valóban Carl Zeiss optikás, minőségi darabról van szó, akkor annyira nincs is túlárazva, de még így is tényleg érdemes inkább várni az áresésre, mert biztosan lesz. Ezek szerint a Pana kiadta a kezéből a kizárólagosságot és más gyártó termékeit is engedi érvényesülni a perifériák terén.
-
snefftamas
aktív tag
Pénteken hoztak meg a c7000 holnap utan mar viszik is vissza es hoznak egy másikat
a hátlapján el van deformálódva félrecsúszott szerelés közben es eltorzult. F.lag tekintetében nagyságrendekkel jobb mint a c6500 nagyon ritka hozza nem értő szamara nem is lenne látható mert amikor van akkor is csak azért látom mert tudom mi az. Fekete szint kb ua mint c6500 színek mesesek persze HD ben nem sdben. Teljesen néma semmi zugas v akármi. 3D nem tesztelem sztem soha fel se fogom venni a szemüveget hozza.
Aktív témák
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, igaz ez? (bár jó helyen kérdezem ezeket az összehasonlitásokat
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)