Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
Azért az is tény hogy ketten is vagyunk itt akik állítják hogy GT20-on a 24hz-es lejátszás 2Dben akadozik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A G20 nyilván a legjobb TV az árkategóriájában, de a GT20al legfeljebb egyetlen dologban egyezik meg: a G betűben.
Amúgy meg én se hittem volna hogy ennyire szar a GT20, egyszerűen azért mert a PV8ammal is elégedett voltam. Az pedig 2008as modell volt, azóta ennyit visszafejlődött volna a Pana?
Csak nekem a második plazmám lett volna, ezért tudtam mit kell nézni, meg jól meg is vizslattam mert az első "nagy" TVm, a Bravia után semmiképp nem akartam olyat ami vmiben nem felel meg.
Így nálam időben kiderült hogy nem kell, míg van aki a saját kárán tanulta meg.Hallgathatott volna rátok hogy ne vegye meg, de szvsz ti se azt írtátok neki hogy:
"Figyu, a GT20 egy rossz vicc, nem hogy Panának de még három évvel ezelőtti LGnek se menne el. Ditherelése vacak, foszforzaja és -lagja óriási, 24p-s lejátszása 2Dben akad, az egész TVn az egyetlen pozitívum a márkajelzés. Vegyél G20at ha minőségi képet akarsz, ha meg 3D-t is akkor vagy nyúlj a zsebedbe és vegyél VTt, vagy Samut de akkor meg barátkozz meg a crosstalkkal."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(amúgy pár hozzászólással előrébb linkeltem képet, azért a VT is crosstalkol, ha nem is annyira mint a C7000. A V-nél pedig rosszabb a képe. Ez van, nem véletlenül akarjátok lebeszélni a népet a 3Dről
)
Mondom ezt úgy hogy én is 3Ds TVt vettem
De ha ELSŐDLEGESEN a 3D miatt vettem volna meg akkor a crosstalk miatt csalódott lennék. De ahogy Panából a 3Dsek képe rosszabbnak tűnik számomra 2Dben mint a nem 3Dseké, úgy Samunál pont fordított a helyzet. Mind a belépő szintű 50 es full HDs, mind a C430 képét csúnyábbnak láttam mint a C7000 ill. C490-esét. Főleg SD anyaggal.
A C7000-emen a beépített lejátszóval tényleg gyönyörűek az SD anyagok. Nem az elfogultság mondatja velem, a crosstalkja pl. idegesítő.
Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Proxmox VE
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)