Hirdetés

Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz BBéci #36621 üzenetére

Épp ezért furcsállom, amikor valaki úgy ítélkezik egy márka fölött, hogy kifogott egy egyébként sem erős típusból egy gyengébbet, aztán rögtön általánosít az egész termékskálára az adott cégtől. Mindezt annak ellenére, hogy többen is megerősítik az ellenkezőjét a tulajok közül és akkor jön az, hogy mert elfogult vagy a sajátoddal szemben és Te nem látod a hibát a sajátodon. Mondja ezt általában az, akinek egy készüléke volt életében és nem is sokkal többet látott máshol sem tesztkörnyezetben. Sosem értem, hogy nekem mi értelme lenne tagadnom, ha nem vagyok elégedett a választásommal. Nem vagyok az a típus, aki beletörődik és használja a rosszat, első dolgom lett volna lecserélni. Pláne nem írnék le valótlant, hogy más is jól megszívja vele.

Én speciel hibátlan TV-t még nem láttam, pedig elég sok plazmát láttam csak az elmúlt 4-5 évben, gondolom ezzel Te is így vagy. A Pioneer-ba is bele lehetett kötni anno, mint ahogy a VT20-ba is bele tudok. Más kérdés, hogy összhatásilag milyen élvezeti értéke van egy adott modellnek. Nagyítóval hibákat keresve egyiknek sem lesz magas, ez garantálható. Emlékeim szerint magam is többször leírtam, hogy mit kifogásolok a G20-ban, ami zavaró, hozzátéve azt, hogy ettől függetlenül a másik gyártó másik modelljével szemben mégis mivel nyújt annyival többet, ami miatt megérte mégis ezt választani. Nem vakon választottam, nagyon is tisztában voltam az adott modell hiányosságaival és erősségeivel, mivel közel egy éve olvastam vele kapcsolatban.

Szerintem egyébként bőven szoktunk mi jót mondani a Samsung-ról is, asszem pár napja pont én írtam, hogy a 250-280 eFt-os ársávban magam is C7000-et vennék, ha most kéne TV-t vennem. Az egy másik kérdés, hogy az LG-t viszont minden körülmények között kerülöm. Nem azért, mert nézhetetlenek a TV-i, mert korántsem erről van szó - szerintem ilyet sem mondtunk sosem - hanem azért, mert egyértelműen kapható nála jobb, vajmi kevés anyagi többletért.

Aktív témák