- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
válasz johnny23 #36695 üzenetére
D8000-et nagyon nem ajánlom az alapján amit láttam. Elég druván bevilágított, kékült a fekete picit oldalról, és a crosstalk is erős rajta, továbbá kegyetlen drága. Ugyebár oldalt vannak a LED-ek elhelyezve, pont emiatt akul ki az erős bevilágítás/felhősödés stb. Ha LCD kell és csúcskategória akkor mindenképpen háttérledes a jobb.
Szükséged van 3D-re? Miért a csúcsmodelleket nézted ki?
A VT30 eszméletlen TV. Ha a legjobb minőséget szeretnéd 2D-ben, illetve 3D-ben akkor nála nincs jobb jelenleg szerintem. A vásárlással ha tudsz viszont érdemes várni egy picit. Nyáron feltehetően már kellemesebbek lesznek az árak. A felhasználási kört amit írtál szépen lefedi a PDP, persze azért az is szempont lehet, hogy a szoba ahol el szeretnéd helyezni a TV-t milyen fényviszonynak van kitéve. Bár a VT30 elég jól teljesít erősebb fényviszonyok között is, de ez nagyjából az összes NeoPDP-re igaz.
A kérdés továbbra is az, hogy a legjobbra van e szükséged 3D-vel spékelve. Én amondó vagyok, hogy egy 50G30 pl. már olyan képminőséget hoz ami nem csak az átlagembereknek szól. Persze ha lenne rá keretem akkor én is VT30-at célóznám meg, de jól elgondolkodnék előtte.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest