Hirdetés

Aktív témák

• salapp

addikt

válasz hitman77 #36632 üzenetére

Ha alacsony a költségkereted, akkor szerintem nem kérdés, hogy plazmát kell venni.
    Most már egy hónapja boldog tulaja vagyok egy 42x20-nak.
    Az is téglalap alakú pixelekkel dolgozik. Egyáltalán nem lehet észrevenni.
    Otthoni körülmények között (van lcd-nk is) a plazma úgy viselkedik, ahogyan elvártam. Tévéadással, dvd-vel és hd-vel is élmény a használata.
    Egy dolog van: szemből jövő fényt nem szereti (bár melyik megjelenítő igen?), tehát ha szerencsétlenül (mint nálunk) csak így lehet elhelyezni, szükséges a sötétítés az ablakra.
    Az lcd addig tűnik jó vételnek (különösen ilyen összegmegkötésekkel), amíg otthoni körülmények között ki nem próbálod. Azt már nem is mondom, hogy az sd adások az lcd-n olyan természetellenesek, hogy arra szinte nincs is szó. Számomra a plazma használata után az lcd-nk már nézhetetlen.
    És nincs olyan, hogy egy hasonló árkategóriájú lcd-nek a kontrasztja/feketéje akár csak megközelítse egy plazmáét. (nyilván local dimminges méregdrága led háttérvilágítású lcd-nél, baromi jó minőségű forrásból meg lehet közelíteni az élményt, de minek adna bárki egy tv tuneres monitorért 3-400 ezret?)

Aktív témák