Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
snefftamas
aktív tag
A márkák vitájában igazából a tapasztalataim alapján mint mezei felhasználónál picit több az utánajárások során azt szűrtem le, hogy minőségileg a panák egyértelműen jobbak. Nálam már a második felső kategóriás hibás samsung plazma van. A színvisszaadás az egyén függő kinek melyik tetszik, de elég nagy eltérés láttam a pana és samu közt mikor egymás mellett voltak sima tv jellel mondjuk. A samu egyértelműen barackos képet ad, míg a pana jóval természetesebbet. Viszont HD ben már sehol nincs a barackos beütés a samun se meglátáson szerint. Hogy melyiket érdemes venni azt az is befolyásolja hogy ki mennyire érzékeny a tipikus plazma betegségekre. A samu kicsit kevésbe persze most a középkategóriára gondolok és saját tapasztalatra támaszkodom. A felső kategóriában pana V, VT sorozatra már nem ebből a szempontból. Ha valaki a legjobbra, minimális kompromisszummal törekszik akkor egyértelműen V, VT sorozat. Ha valaki jobban árérzékeny és nem zavarja, hogy a fekete nem korom fekete, hajlandó kompromisszumra akkor viszont már a samu felsőbb kategóriás készülékek amit sztem érdemes venni. Igazából az lg-t én sem választanám egyik szegmensben sem.
Ez teljesen szubjektív meglátás bele lehet kötni
sem nem vita gerjesztő se nem vita lezáró csak pár gondolat ami megfogalmazódott bennem és lehet valakinek segít.
Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Proxmox VE
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sem nem vita gerjesztő se nem vita lezáró csak pár gondolat ami megfogalmazódott bennem és lehet valakinek segít.