Hirdetés

Aktív témák

• snefftamas

aktív tag

A márkák vitájában igazából a tapasztalataim alapján mint mezei felhasználónál picit több az utánajárások során azt szűrtem le, hogy minőségileg a panák egyértelműen jobbak. Nálam már a második felső kategóriás hibás samsung plazma van. A színvisszaadás az egyén függő kinek melyik tetszik, de elég nagy eltérés láttam a pana és samu közt mikor egymás mellett voltak sima tv jellel mondjuk. A samu egyértelműen barackos képet ad, míg a pana jóval természetesebbet. Viszont HD ben már sehol nincs a barackos beütés a samun se meglátáson szerint. Hogy melyiket érdemes venni azt az is befolyásolja hogy ki mennyire érzékeny a tipikus plazma betegségekre. A samu kicsit kevésbe persze most a középkategóriára gondolok és saját tapasztalatra támaszkodom. A felső kategóriában pana V, VT sorozatra már nem ebből a szempontból. Ha valaki a legjobbra, minimális kompromisszummal törekszik akkor egyértelműen V, VT sorozat. Ha valaki jobban árérzékeny és nem zavarja, hogy a fekete nem korom fekete, hajlandó kompromisszumra akkor viszont már a samu felsőbb kategóriás készülékek amit sztem érdemes venni. Igazából az lg-t én sem választanám egyik szegmensben sem.
    Ez teljesen szubjektív meglátás bele lehet kötni :) sem nem vita gerjesztő se nem vita lezáró csak pár gondolat ami megfogalmazódott bennem és lehet valakinek segít.

Aktív témák