- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
"Annyi fejlemény van, hogy dönteni kell az olcsóbb ár vs. 5 év garancia kérdésben majd."
Magam részéről azt mondom, hogy én mindenképpen ragaszkodom az 5 éves garanciához, nem véletlenül vártam ki az év végét (azon túl, hogy az árak is estek, ez volt a másik fő szempont). Gondolom ezzel a többség így lesz, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 2 évig tudhatjuk biztosítva a készülékünket, vagy 5 évig. Egyébként ez tán azért is előny, mert így olyan helyről vagyunk kénytelenek vásárolni, ami tuti tiszta forrás, nyugodtabb is így a lelkem, még ha ezért valamelyest magasabb is az ár (azt mondom, hogy a kiterjesztett garancia meg is ér egy-két tízezer forintos többletet). Ezen túlmenően tényleg jó volna, ha meg lehetne tekinteni szállítás előtt a készüléket és meggyőződni a makulátlanságáról. Ilyen értékű készüléknél ez szerintem elvárható. Amennyiben mégis webshop lenne a nyerő, akkor jó volna tisztázni vele, hogy mi a futártól való átvétel rendje, illetve kínál-e megoldást egy esetleges tápzúgás esetére (pl. 3 napos csere él-e ebben az esetben). Kíváncsi leszek, hogy mely üzlet lesz a befutó.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!