Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz BaLee #23034 üzenetére

"Annyi fejlemény van, hogy dönteni kell az olcsóbb ár vs. 5 év garancia kérdésben majd."

Magam részéről azt mondom, hogy én mindenképpen ragaszkodom az 5 éves garanciához, nem véletlenül vártam ki az év végét (azon túl, hogy az árak is estek, ez volt a másik fő szempont). Gondolom ezzel a többség így lesz, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 2 évig tudhatjuk biztosítva a készülékünket, vagy 5 évig. Egyébként ez tán azért is előny, mert így olyan helyről vagyunk kénytelenek vásárolni, ami tuti tiszta forrás, nyugodtabb is így a lelkem, még ha ezért valamelyest magasabb is az ár (azt mondom, hogy a kiterjesztett garancia meg is ér egy-két tízezer forintos többletet). Ezen túlmenően tényleg jó volna, ha meg lehetne tekinteni szállítás előtt a készüléket és meggyőződni a makulátlanságáról. Ilyen értékű készüléknél ez szerintem elvárható. Amennyiben mégis webshop lenne a nyerő, akkor jó volna tisztázni vele, hogy mi a futártól való átvétel rendje, illetve kínál-e megoldást egy esetleges tápzúgás esetére (pl. 3 napos csere él-e ebben az esetben). Kíváncsi leszek, hogy mely üzlet lesz a befutó.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Aktív témák