Legfrissebb anyagok
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkohun2107
tag
Üdv ps5 mellé keresek headsetet Astro a50gen4 volt de el adtam mert kényelmetlen volt. Max 120 ezret szánnék rá, milyen fülest mondanának hozzá értők ps5 mellé ? Előre is köszönöm ( vezetékk nélkülit szeretnék ha lehet ) Alienware aw988 Sennheiser epos 670 de itt nem tiszta mert ahhoz kell egy erősítő vagyis opció ha jól láttam steelseries arctis por wirelles szintén erősítővel arctis9 ezeket néztem de ha van jobb ötlet.... Sajna laikus vagyok a fejhallgatók tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Téma tudnivalók
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series S
- PlayStation VR2
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest