Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1117
tag
Húúúú srácok, rajtam kívül van még olyan akit olyan szinten kiidegel az Immortals Fennyx Rising hogy az nem igaz?!
Huszonéve videojátékozom, eddig úgy gondoltam van némi gógyim a játékokhoz de ez... ez egyszerűen az őrületbe kerget
Gyerekeknek készült jópofa kis játék, de egyszerűen olyan vakon vagyok benne hogy az nem igaz... 5 órát tettem bele kínkeservesen, próbáltam megszeretni, gyönyörű szép, tök jó felépítés, jópofa narráció stb, de maga a játék teljesen kiakaszt. Mikor már végre kezdek ráérezni a harcra is, akkor utána megint csak jön egy olyan feladvány aminél nézek mint borjú az új kapura és egyszerűen lövésem nincs mit kell csinálni..Vagy vágjátok a képembe, hogy tényleg sügér vagyok hozzá és maradjak a 2 bites agyammal a COD-nál, vagy nyugtassatok meg hogy más is hasonló cipőben van
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest