- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
válasz
hyggelig #44975 üzenetére
Egyébként én sem, de ebben az esetben most megtörtént, és különben is csak a sokadik hobbim tárgya nincs elérhető közelségben. Majd lesz ez is , mint mondtam, majd az ősbemutatón!
Jelenleg fontosabb a kerékpár, és az autó cseréje, de ez ugye nem ebbe a fórumba tartozik.
Figyu, minden tiszteletem a tiéd, nem kell még tovább bizonygatni, értem! Egyébként meg főleg az Amd a ludas. Nincs elég processzoruk kb. semmibe. Nincs asztali gépbe gpu, cpu, és konzolokba sincs elég. Pár hónapja vettem egy Ryzen 3100x processzort, mert olcsó kellett, és most néztem nincs szinte semmi belőle. Ebből kéne a legtöbb legyen, és nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged