- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Kapott demót a PC-re már korábban megjelent Thaumaturge, ki is próbáltam. Nekem tetszik így az első fejezet (prológus) alapján, már itt több valós RPG elem van, mint a teljes új Dragon Age-ben. Ennyi alapján kicsit a Vampyr juttatta eszembe hangulatilag, kicsit darabos, itt-ott akadozik, de átjön a koncepció és működik.
-
vg
addikt
válasz
undercover #182385 üzenetére
Hát pedig tényleg felesleges azt várni, hogy a régi karakterrel fogsz játszani a régi hangulattal. Mindenki azt szeretné, szóval nem fogják megcsinálni. Le merem tenni a kopás kalapom, hogy pont olyan lesz mint a dragon age, csak lövöldözni kell, régi karakterrel meg úgy találkozol, hogy meghallgatod az üzeneteiket... Ha már régi mass effect készítőket akarsz támogani, akkor ott a Exodus aminek már az előzetesei is marhajók.
-
nitro16
senior tag
Lemezes EA FC 25 19k az magnál ha valakit érdekel esetleg: [link]
-
GEIL
addikt
válasz
Geresics #182395 üzenetére
Gyerekeknek külön külön csináljatok fiókokat. (Ne a tiéden és ne is egymásén játszanak).
Egyszerre nem lehet a te fiókod belépve és aktív két gépen egyidőben.
A gyerekek fiókja is tud majd online multizni, ha a te fiókodon van előfizetés.
Én az otthoni gépet állítanám be "elsődlegesnek" a fiókomon, azon megy az előfizetés is...és ehhez adjatok hozzá gyerekenként külön külön fiókokat.
A Bp-i gépen pedig csak simán lépj be a saját fiókoddal és mehet a móka....(oda nem kellenek a gyerekek fiókjai). -
Geresics
addikt
Sziasztok,
tudok egyszerre 2 PS5-ön bejelentkezve lenni?
Az van, hogy heti 3 napot Bp-en vagyok (itt van albérletem is), a többit Pécsett. Az albiban van egy lemezes PS5-öm, és arra gondoltam, hogy azt lehoznám Pécsre, és Bp-re vennék egy PS5Pro-t, így akár otthon vagyok, akár Bp-en, tudok játszani. Viszont amikor Bp-en vagyok, akkor a gyerekek használnák a PS-t, sőt, akkor már lehet játszanánk közösen online is! Ez működne?
Vagy mindenképp létre kell hozni egy másik felhasználót, ami nem gond, a kérdés inkább az, hogy az én felhasználóm játékait tudja használni a gyerekek felhasználója? Fognak tudni online játszani velem, vagy kell nekik is mindenképp előfizetés? -
ribizly
veterán
Nekem meggyőződésem, hogy a stick-ek nagy része azért megy hamar tönkre, mert egyszerre nyomják le és nyomják irányba (sprint funkció). Ezt nagyon szépen ki lehet váltani.
Mondjuk nem tudom ezt apróhirdetések speciel miért nem oldják meg annyival, hogy ha koppra kitolod a stick-et, akkor csinálja, de biztos megvan az oka.
Egyébként én is 99%-ban az edge-t használom mióta megvan éppen emiatt.A aásik a rövid úton járatható ravaszok, ami pl. souls-oknál jól jön, ahol csak le kell nyomni és nincs egyéb funkciójuk.
-
-
Mizol29
senior tag
válasz
republic666 #182391 üzenetére
Nekem nem tetszenek az ennyire direkt minták egy konzolon, inkább valami pattern vagy egy sima szín, de ez csak az én véleményem.
-
republic666
tag
-
válasz
undercover #182388 üzenetére
Megtaláltam, Mike is kapott egy remekül megfogalmazott választ. Jó látni, hogy a Sony legalább képben van a dolgokkal... Nem értem, hogy hogy nem omlott még össze az cég, ahol az ilyen alap dolgokat, minthogy mi legyen az egységes kommunikáció, nem tudják menedzselni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
undercover #182388 üzenetére
a jó munkához idő kell
-
válasz
Siegrune #181819 üzenetére
Nekem Konzolvilágból van, ha jól gondolom mi az F, akkor F sorozatszámos.
A venti pedig Foxconn... és hangosabb, mint a FAT PS5-öm, de legfőképp az a baj, hogy van egy kellemetlen frekvencián jövő hang is, főleg az a "zavaró".
Pont ilyen, mint ez kb: Noisy PS5 Pro - is this normal?
Nem a légáramlás, hanem ami a végén hallható magasabb frekvenciás szerű... na az.
Valószínű esetleg minimális coil whine is lehet.Venti ez benne elvileg egész pontosan: "PVB" group (Foxconn, PVB120M12H-P01-AE F1)
Amúgy túl lehet élni, fényévekkel jobb, mint a Pro volt valaha ígyis.
-
james001
veterán
Sziasztok!
PS Stars-ban vissza fog térni valaha is a pontokat pénzre való beváltás? Kötve hiszem hogy ez bármi bug lenne,már jóideje nincs ilyen lehetőség,igaz hivatalos infó se volt róla hogy kivezetik... Ha nem tér vissza kb semmi értelme nincs ennek a funkciónak. -
AsakuraDave
őstag
Ez már csak a Bioware név meggyalázása, azért tartsuk figyelembe, hogy kb már 0 olyan ember dolgozik ott akik lerakták azokat a DA és ME részeket amik a mai napig legendás játékok... Tudták nagyon jól, hogy ha nem DA címként adják ki akkor senki se venné majd meg, így a kiváncsiság és a kiéhezett közönség azért rá-ránézett.
-
TBT
addikt
válasz
Nescafé #182374 üzenetére
Arra kicsi az esély... De az új "Dragon Age" már fog kedvezményt kapni.
Legújabb infók szerint akkorát bukott, mint az ólajtó... A fejlesztési költségek JELENTŐS része sem térült meg. BioWare perli is a szivárogtatókat. Az EA az ünnepek alatt akar komoly kedvezményt adni a játékra, hogy valamennyi pénzt még lássanak ebből a "remekműből".Ez van akkor, ha 10 évig ülsz "valamin" és ígérgetsz, majd adsz egy nagy semmit azoknak, akiket megvárattál! GG Bioware
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
wukong játékot szeretném megvenni a store-ból.
kérdés szerintetek lessz akcióba mostanság?
tudom senki se tudós -
válasz
-FLY-> #182370 üzenetére
Volt aki rámért műszerrel, és van egy kis légmozgás az alsó légréseknél is, amit a gyári talp (meg az Aliexpress-es is) kissé tényleg blokkol. De egyrészt nem zárja le teljesen, mert üreges és van nyílása, másrészt a levegő java része az amúgy is hátrafelé távozik.
Amúgy nem javasolnám a szitára fúrást. Mármint nem lenne semmi értelme, hiszen a talp alja az teljes mértékben ráfekszik az asztal felületére, így le is zárná a lyukakat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
beyruth82 #182367 üzenetére
Bármikor kikerülhet, sőt, a Sony még a saját játékait is kiveszi, ha úgy van kedve. Egyéni preferencia, hogy megéri-e előfizetni, szerintem a PS Plus az idei bekerült címek alapján egy jobb szolgáltatás, mint az idei GPU, de így év második felére inkább hagytam lejárni én is.
-
válasz
Bad Pritt #182311 üzenetére
PS backlogomon előkelő helyen szerepel az FFVII Remake és a Rebirth. Előbbi benne van PS+-ban is. Nem tudom mennyire érdemes megvenni így leértékelve, hogy később ki tudjam játszani? Régóta van PS+-ban? PS-nél is így működik mint game passnál, hogy bármikor kikerülhet a kínálatból teljesen random szerűen?
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Valaki segytsen már megérteni, hogy miként kell értelmezni a feltelepülő CoD-os dolgokat légyszi! PS5 egyébként.
Most járt le a PS Plus Premium előfizetésem és jelenleg nincs is semmilyen, de szeretném telepíteni a Warzone-t, mert azt elvileg lehet előfizu nélkül is játszani. Külön úgy, hogy Warzone, nem is találtam, de a Back Ops 6-ot valamiért engedte telepíteni, gondoltam azért mert abban van a Warzone és azt tölti majd le, de nem. Letöltött már vagy 158GB-ot, és rámegyek a Warzone-ra és azt írja, hogy Install, további aszt hiszem 78GB, miközben most is update-l valamit és ahogy megnyitottam a választható játékkomponenseket vagy mit, éppen azt látom, hogy ott van egymás mellet a PS4 és a PS5-os panel, ahol a PS5-ös kész és a PS4-est udate-eli. De minek ha a PS5-ös fel van telepítve? Ahogy megnyitom ezt a CoD HUB-ot vagy mit és azon nelul a Contetnt Managert vagy mit, látom, hogy csak a BO6-ból van feltelepítve a multi, aszem 28,9GB, legalábbis itt ezt az 1 dolgot lehet uninstallálni, a többi elem alatt mindenhol install van. Na most rámentem az uninstall-ra, ahonnan átdob a PS5 tárolás felületére, ahol szintén látom a BO6 multit, de itt már 46GB, valamint vannak régebbi MWII-ből és MWIII-ból shared pack-ok és Warzone-ok amik gondolom kellenének a Warzone-hoz, viszont, hogy a MWII Campaign Pack 1minek oda a maga 20Gb-jával, nem vágom. Na meg minek egyáltalán a BO6 multi fájljai?Eléggé meg vagyok már kavarodva és lassan már felemészti az összes tárhelyemet a CoD mindenféle tartalma, miközben én csak Warzone-ozni akarok. Gondolom a BO6 megjelenése és tartalma nélkül is lehetett korábban Warzone-ozni. Valaki legyen már kedves és írja le, hogy mi az amit le kell tölteni, hogy működjön és mi az amit nem és vagy törölhetek a fenébe?
Köszönöm!
-
válasz
Ctrl+Alt~Del #182352 üzenetére
Ez jó.
-
madkiller
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #182358 üzenetére
Nagyon imádja az astro botot
Mutattam neki a kontrollert meglátta, hogy van szeme megtetszett neki
Bár ma addig nézegettem a kontrollereket elkezdtem magamnak szemezni egy dual sense edgel
Nem tudom van-e annyira jó, hogy megéri-e a 85kt.
-
Persie12
aktív tag
válasz
madkiller #182350 üzenetére
Köszi a hozzászólást. Sajnos kicsi a tv állvány, és nagyobbat nem tudok betenni. Így ugrik a soundbar számomra. Unokatesómnak van egy Harman/Kardon Citation MultiBeam 1100. Olyan hangzása van hogy leteszem a hajam. Jó lenne így a gaming, de sajnos hely hiányában ez nem opció számomra. Plusz kicsi a tér is, nem biztos hogy átjönnének a hangok.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #182352 üzenetére
-
Snike
aktív tag
válasz
Persie12 #182315 üzenetére
Szia,
Nekem az van. Tökéletesen teszi a dolgát. Térhangzás rendben van. Aksi idő rendben van.
Nem szorít, kényelmes, pláne úgy hogy szemüveges vagyok.
Ps-en és PC-n egyaránt használom.
Biztos, hogy vannak ennél jobbak is, de nekem ez megfelelt (pláne, hogy jó áron jutottam hozzá). -
LeventeV
senior tag
válasz
KaitouP #182343 üzenetére
Ez az Auckland Sky Tower, amit alkalom adtán ki szoktak világítani.
21-én jönnek a 30th anniversary collection hardverek.
Tippre csak kivilágítják a tornyot ennek apropóján.Ha valami extra is lesz/lenne akkor a következő órákban a global PS account is le kellene hozzon valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest