- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Életemben PC-s voltam, de most először látszik beadni a derekam.
Gyerek iskolás lett, és az osztálytársak tele vannak már konzolokkal.Én PC-n 10 játékból 8 PC-re kiadod PS exkluzív címmel játszok, annyira bejönnek, szóval PS5-öt nézegetek.
(GOD of War, Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West, The Last Of Us, The Last Of Us II (várós), Uncharted 4, Dying Light, Days Gone, Red Dead Redemption 2, Witcher 3)Az van, hogy jelenleg van 4 verzió: 2 régi, 2 slim, és ezeknek a lemezes illetve digital verziója.
Én a slim Digital verzióra hajazok, régóta lemez nélkül vannak a gépeim, már vagy 10+ éve nem láttam discet
Akciókra és éves előfizura tervezek.
Néztem sok videót a pro/kontra mellett, Digital Slim, ha nagyon muszáj lehet bele venni drive-ot, de bután néz ki.
Szóval hol érdemes megvenni, milyen boltot ajánlatok? Csak új érdekel, megbízható helyről. MM-ben most 185K egy kontrollerrel. Ez jó ár, vagy van ahol van akció is?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged