Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
nagyatt #158447 üzenetére
Én is most tolom másodjára a Remastered verzió folytán. Legnehezebb fokozaton tolom , és hát így egész más dimenzió a játékmenet. A korlátozottabb nyersanyag egész más síkra helyezi a játék menetet a lopakodást előtérbe helyezve . A legnehezebb Splinter cell-ekre emlékeztető nehézség egész más stílust igényel , nem lehet halomra lőni az ellenfelet . . Nem mondom , vannak/voltak olyan góc pontok, amiknek kb. 20-szor ugrottam neki , de ezt leszámítva zseniális a játék .
Valahogy elsőre nem jött át annyira a sztori a játék végéig , de így hogy most már tudom mire fut ki a játék , így vhogy jobban bejön az egész. Először nem értettem Abby miért kapott ennyi játék időt , most már értem . Először indokolatlannak éreztem a játék időt , most már fel se tűnik , hogy mennyi óra belement .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest