- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- RAM topik
- Aktív hűtés és nagy aksi várható 9 hüvelyken
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xxxpepe #128992 üzenetére
Az teljesen mindegy, hogy mi van a vinyón, a fájlrendszer és a partíciós tábla sem lényeges. A konzol leformázza magának, amennyiben a képen is látható három feltétel teljesül.
Valószínűleg az a gond, hogy az elülső 2.0-s USB-A portba dugtad, de abban nem működik, csak a hátsókban, vagy elől a Type-C is használható. -
xxxpepe
tag
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Na szóval teljesen új Playstation 5 konzol tulajdonos vagyok és szeretnék egy
Western Digital My Book 3.5 4TB 5400rpm USB 3.0 (WDBBGB0040HBK) külső Hdd-t csatlakoztatni a géphez és csak ugye PS4es játokokat futtatnék róla természetesen.
De már mikor csatlakoztatom a géphez ez a felirat fogad "ennek az usb meghajtónak a fájlrendszere nem támogatott" ez mitől van vagy mit kellene csinálnom próbáltam már formázni NTFS-ben és ex-ben is de ugyan ez a hiba és persze még egy ilyen ablakot is bedob közben
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket. -
Bogyi007
veterán
válasz
S e t h #128840 üzenetére
Jelen, eddig valahogy kimaradt a játék (kb fél órát - szűken egyet játszottam vele) és a történet alakulása is nagyjából rejtély számomra.
Bad Pritt #128873
Maximálisan igazad van, erre valamilyen szinten példa volt az Avangers játék csak ott fordítva történtek a dolgok. Ott rengetegen fennakadtak azon hogy nem a filmbéli karakterekre hasonlítottak a játékbeli szereplők - mondjuk ott ez volt a legkisebb probléma... -
vm93hun
aktív tag
Van olyan lista valahol, amely régiónként listázza, hogy mely PS3 játékok streamelhetőek PS Plus Premiumban?
-
Sefneni
őstag
válasz
hombre[EU] #128976 üzenetére
Sajnos én kőkemény Potterhead vagyok, így nem tudok elfogulatlanul válaszolni.
Nagyon régóta várok egy open-world HP játékra.
Engem őszintén szólva annyira nem is érdekel a harcrendszer, szerintem nagyobb hangsúlyt fektetnek egyébként is a "kaland" részére a játéknak. (Végülis egyébként elég sok játék van, ahol ennyi a harc, nem?Lock-olod az enemyt, aztán 2-3 támadást váltogatsz az enemy típusától függően.)
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
szerintetek a PSVR2-t lehet használni szemüveggel? Youtube-on láttam egy német tesztelőt szemüveggel használta. VR őrület valahogy kimaradt PS4 vonalon nálam, azért kérdezem hátha valakinek van tapasztalata a fórumon. Esetleg ha nem jönne be ezeket is el lehet adni?
Köszi! -
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Ps walletra feltöltött pénznek van valami érvényességi ideje? Tehát meddig használható fel?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sefneni #128969 üzenetére
én úgy vagyok ezzel a harry potterrel,mint a szuperhōsös játékokkal: nem érdekel a brand, de egy jó játékkal szívesen játszok és közben legalább megismerem az univerzumot...viszont én nem látom mitōl lesz jó ez a gameplay. a harcrendszer,ha jól értem,egy lock-on, megnyomod a gombot, jön damage-bōl fog állni. maximum ilyen lego szintū "komplex" rendszert raknak mögé,mint a kék enemy ellen kék magic
szerintem ezt jól csak turn-basedben lehetett volna megoldani.
a story/kaland része biztosan rendben lesz, de a játékidōt nem tudom mivel akarják kitölteni -
RangerFox
Topikgazda
válasz
TrishtanAG #128972 üzenetére
Amúgy a hazai forgalmazók jelentős része megjelenés napján adja a kódokat. Kb. 25%-ban kapjuk meg előre, de ez függ a kiadótól, meg a platformtól, amin tesztelni szeretnénk.
-
Sefneni
őstag
Hogwarts Legacy - Official Cinematic Trailer 4K
Your letter to Hogwarts has arrived. Live the Unwritten beginning February 10, 2023. -
ratgab
tag
válasz
Kristof9094 #128961 üzenetére
Még nem. Szerintem éjféltől kezdődik az akció.
-
marinea2
addikt
HFW meg mindig ingyenesen upgadelheto ps4 digitalis verziojarol ps5-re?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Kristof9094 #128961 üzenetére
Még az EU-ban nem élesítették az akciót, csak keleten.
-
Lackooo84
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest