Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
RangerFox #100074 üzenetére
igen, az új TR szériára amolyan szegény ember Unchartedjeként tekintettem én is, élveztem őket, de az UC olyan jeleneteket tolt az arcomba néha, amikhez nem tudott felnőni soha. de a lövöldözős részek miatt sose lesz igazi kedvencem, a 4-et a végén már levettem legkönnyebb fokozatra, annyira elegem volt belőle, így legalább gyorsan vége volt.
a Gears meg lövöldének jó, de amúgy pont annyira izzadtságszagú az egész körítés, mint Marcus lehet abban a páncélban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Vallás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos autók - motorok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest