- 3DMark 11 eredmények
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni, Minecraft játékról lenne szó, korábban megvettem PS3-ra ás PS vitán is megvan. Most le lett töltve PS4-re is, és nem tudom használni, mentést csinálni, pályát indítani, mert azt írja, hogy unlock the full game. A store-ból is simán letölti, a library-ból is, mivel korábban meg lett vásárolva. Találtam ilyen licenc frissítést a PS4 menűben az sem segített. Ha rámegyek az unlock full game-re bejön a store, de ott semmit nem tudok csinálni, csak annyit ír, hogy installálva van a játék. Semmit sem tudok választani csak plusz kiegészítőket letölteni. Tudnátok segíteni, hol találok valamit amivel ki tudnám oldani ezt az unlcokot. Próbáltam újra telepíteni, de az sem segített. PC-n is néztem, PS4 verziónál ott is már csak annyi szerepel, hogy letölthető, nincs ár megadva.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- 3DMark 11 eredmények
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Napelem
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok