- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz PandaMonium #47378 üzenetére
Első 2 nap egyáltalán nem sokat, 1-2 óra, most tegnap viszont volt vagy 10 óra
Lement a 6. és a 7. boss is egyébként. Na aki azt hitte a 7. boss előtt (és még a 7. boss közben is), hogy a játék kemény, az sürgősen vigye vissza adja el törölje le meg se nézze mi van utánna mennyire szopat mennyire idegesítő7. boss referencia: víz. csak hogy tudja aki ott jár melyikről beszélekMrdevil tudod beszéltük, hogy szerintem is 7 van én is ezt találtam, de tegnap leöltük a 6., 7. -et még éjjel és nem dobott "credits" -et meg semmi egyszerűen vitt tovább egy új helyre (3. sírkő a temetőben már), azaz a "zsákosokkal" össze fog fonódni majd a szál hamarosan szerintem Szóval nem, nincs vége 7. boss után
tarti19 amit eddig írtam még 1x "Utolsó boss" néven te is a vizesre gondolsz ugye? (vízben áll(sz))
LeventeV de pedig nem Mondom vitt tovább simán, semmi utalás arra, hogy hopp itt a vége jó van vállveregetés, hogy mégis elég gyökér hülye voltál végigszenvedni ezt a fos játékot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest