Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Újabb frissítés (557 MB) érkezett ma reggel, egyelőre vadászom a change logot, az biztos, hogy a biztonsági frissítés benne van (2025. febr. 1.)
38.2.A.2.67
-
mrlujoak
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #21 üzenetére
Ó, köszi
-
mrlujoak
veterán
No, egy hét használat után szerencsére semmi negatívumot nem észleltem.
Üzemidő ugyanúgy pokolian jó, stamina mód aktív nálam, de nem volt restart (169 óra 14 perc a futási időm).
pl. szerda reggel (6:15)-től , csütörtök délután fél 4-ig 40%-ra merült a telefon, 8 óra 27 perc kijelzőidő mellett. Szerintem ez több mint jó, 2 aktív SIM-mel.
Az alapképernyőn az óra a dátumot, és ébresztőt jelző betűtípusa nagy lett, kicsit szokatlan, de végülis elviselhető.
Talán mint ha az ébresztőóra kiírása nagyobb lenne, de mivel ezt mindig félálomban láttam, lehet csak bebeszélem magamnak.
Kamerában nem vettem észre sem negatívumot sem pozitívumot, a gyorsindító ikonok formája más lett de ennyi, egyebet nem vettem észre. -
Szena67
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #17 üzenetére
Csak a pixel, itt írtak róla [link] De itt a ma-n is írtak egy cikket róla, miután kioktattak egy topic alatt, hogy hiba csúszott a linkbe és különben is off. [link] Más telefonokon is okoz másfajta promlémát az A15. Egyelőre az 1V-re nem teszem fel, amíg vannak anomáliák a Stamina móddal a google akkumanagement kavarása miatt.
-
Szena67
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #15 üzenetére
Mindenhol cikkezték mennyire megszivatta a G a tulajokat. Vegyél újat vagy cseréltesd ki az akkut náluk vagy kiszúrják a szemed 20eFt-al.
-
Szena67
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #13 üzenetére
Pixel?
-
Szena67
aktív tag
Az eddig android verzóknál az akkumanagementet manuálisan lehetett alkalmazásonként ki- bekapcsolni. Ha jól emlékszem a google az A15-el ezt változtatta meg valamiféle felhasználói szokásokat figyelő öntanuló megoldásal. Ezek szerint túl jól sikerült.
A staminát ki fogják javítani. Az 10VI frissítése szerintem pont azért késik mert az még 3 főverzió frissítést fog kapni, tehát mindenképpen ki kell javítaniuk kiadás előtt.
-
Szena67
aktív tag
Google jelentősen belenyúlt az akku managementbe az A15-nél ez volt az egyik csilli villi újdonságnak tartott valami, amivel jól szétcseszték az eddig is fejlett stamina módot. Pixelek is tele vannak hibákkal A15 óta. Így ez nem a gyártó sara. Lassítani kéne az új android verzók kiadásával, mert ennek így semmi értelme. Persze a felhasználók meg várják, hogy minél gyorsabban jöjjön, mert unatkoznak a telefon pörgetése közben ha már 1 hónapja nem jött valami. Itt csak a stamina módot érinti, viszont régi pixeleket meg használhatatlanná teszi az A15.
-
mrlujoak
veterán
Pedig bizony voltak bug-ok. Mind az androidos Sony Ericsson mind a Sony érában is.
24 éve használok Sony, Sony Ericsson, Sony mobilokat, és bár alapvetően jól szoktak sikerülni a frissítések azért előfordult, hogy adott modellnél valami hiba becsúszott.
10 V-nél még nem vettem észre bug-ot, ami nem jelenti azt, hogy nincs, max én azt a valamit nem használom.
Ha a staminát kikapcsolod, akkor nem indul újra - ha jól olvastam.
Akkor ennyire egyszerű kerülő megoldással orvosolható a bug, ráadásul ez egy kényelmi funkció. -
mrlujoak
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #1 üzenetére
Ha már nem is kap főverziófrissítést, 2026 közepéig ígérik a biztonsági frissítést.
Sony Xperia 10 V gets Android 15 update"Android 15 is likely the last major OS update for the Xperia 10 V, which originally launched with Android 13. The device is also scheduled to receive security updates until June 2026."
-
Necroman_Mk2
őstag
Örültem neki, de a bumburnyák ikonok miatt nem volt felhőtlen. Később azért be tudtam már állani, hogy kb. úgy nézzen ki, mint azelőtt.
Ez ugye nem a legutolsó frissítés a telefonhoz, csak az Android főverzió frissítése, mert biztonságiakat még kapni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Android 15 már telepíthető, biztonsági frissítések pedig még jó ideig érkeznek.
- GTA V
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OpenMediaVault
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro max - 256gb - Deep Purple - Vodafone függő - 2 éves elmúlt!
- Samsung Galaxy Navy Blue S25+ 256GB eladó
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest