Hirdetés
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
tDr1v3r #33722 üzenetére
Gta 4 elvileg x360-on ment jobban, nos én már azon nem bírtam az autózást benne, leraktam végül, mert a szemem jojózott 10 perc után. Remélem gta 5 legalább az új konzolokon nem lesz ilyen szánalom. PC-n legalább lehetőség van 1-2 év után elővenni, vagy butítani ocsmánnyá, konzolon a kötöttség viszont van hogy hátrány, és sajnos nem változott a trend az eddig olvasottak alapján. Persze pc-re sincs kedvem költeni, így bízom a ps4-ben, de fel nem fogom miért nem lehet akadozás mentes játékokat kiadni...na mindegy, reménykedem. Gta5 jó teszt lesz, mert prociban még talán gyengébb is a ps4 mint a ps3 így muszáj volt a gpu-kat jobban befogniuk elvileg, reméljük jól megcsinálják!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Asus Rog Ally RC71L Z1 Extreme (Garancia 2027.01.10-ig)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest