- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
tDr1v3r #33722 üzenetére
Gta 4 elvileg x360-on ment jobban, nos én már azon nem bírtam az autózást benne, leraktam végül, mert a szemem jojózott 10 perc után. Remélem gta 5 legalább az új konzolokon nem lesz ilyen szánalom. PC-n legalább lehetőség van 1-2 év után elővenni, vagy butítani ocsmánnyá, konzolon a kötöttség viszont van hogy hátrány, és sajnos nem változott a trend az eddig olvasottak alapján. Persze pc-re sincs kedvem költeni, így bízom a ps4-ben, de fel nem fogom miért nem lehet akadozás mentes játékokat kiadni...na mindegy, reménykedem. Gta5 jó teszt lesz, mert prociban még talán gyengébb is a ps4 mint a ps3 így muszáj volt a gpu-kat jobban befogniuk elvileg, reméljük jól megcsinálják!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest