- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
haddent #33060 üzenetére
Pedig van különbség, hidd el. És pont fordítva, a kategóriák nem nagyon vannak lefektetve, az alapvető minőség a fontos. Házimozi projektorokhoz használnak 10m felett is bőven. De persze minél gyengébb a rendszer (adó+TV) és minél rövidebb a kábel annál nehezebb észrevenni. Az okot az előző hozzászólásomban írtam le...De ez egy örök vitatéma a fórumokon, ezért felesleges ezt itt elkezdeni. Én már megtapasztaltam és az elméletének is utánajártam. Sokáig szkeptikus voltam én is...
PL: Minőségi kategóriák egy gyártón belül: AudioQuest HDMI
Félre ne értsetek: Ilyet felesleges PS4-hez venni pláne átlagos TV-hez...
De a lényeg: Igen, TV-s környezetben (pláne középkategória és alatta) nem nagyon lehet kimutatni..."(1.4 is tökéletes) high speed + ethernet kábellel nem lehet baj."
Na, pont ezt mondom ilyen kábel nem létezik, ez a marketing...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged