Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Ne törődj vele... már az első mondatban ott a hiba: multik szerinte jobbak, mint a hazai, de népszerű, neves, kiskereskedők. Igazi jó mentalitás, hagy vigyék ki a maradék pénzt is az országból, jövőre még annyira se lesz ilyen-olyan termék első körben itthon

A másik: mégis hogy a ...... nem mondom ki ..... kezelnének jobban téged egy multinál??? Odaraknak egy agyhalott szerencsétlen 8 osztályos hülyegyereket aki annyit tud, hogy "kikapcsolni bekapcsolni próbálta már?", és az dönt a sorsodról. Ha nem tetszik akkor meg hónapokig levelezhetsz a külföldi ilyen-olyan vezérigazgatóval stb...
Egy hazai megbízható kiskereskedés meg nyilván saját érdekében is próbál úgy eljárni, hogy elégedett legyél mindenképp.
De természetesen ez is szigorúan az én beképzelt hülye véleményem
Továbbra is fontos lenne megérteni, hogy a Sony központi center meg társai NEM Sony üzletek, csak "premium reseller"-ek, ami pl. a KV vagy az 576 vagy a stb... stb.. is.
Kirohanásokért elnézést, csak én éppen most fejeztem be hasonló [én VS. multi] harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek