Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Ne törődj vele... már az első mondatban ott a hiba: multik szerinte jobbak, mint a hazai, de népszerű, neves, kiskereskedők. Igazi jó mentalitás, hagy vigyék ki a maradék pénzt is az országból, jövőre még annyira se lesz ilyen-olyan termék első körben itthon

A másik: mégis hogy a ...... nem mondom ki ..... kezelnének jobban téged egy multinál??? Odaraknak egy agyhalott szerencsétlen 8 osztályos hülyegyereket aki annyit tud, hogy "kikapcsolni bekapcsolni próbálta már?", és az dönt a sorsodról. Ha nem tetszik akkor meg hónapokig levelezhetsz a külföldi ilyen-olyan vezérigazgatóval stb...
Egy hazai megbízható kiskereskedés meg nyilván saját érdekében is próbál úgy eljárni, hogy elégedett legyél mindenképp.
De természetesen ez is szigorúan az én beképzelt hülye véleményem
Továbbra is fontos lenne megérteni, hogy a Sony központi center meg társai NEM Sony üzletek, csak "premium reseller"-ek, ami pl. a KV vagy az 576 vagy a stb... stb.. is.
Kirohanásokért elnézést, csak én éppen most fejeztem be hasonló [én VS. multi] harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek