- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz bandi0000 #31135 üzenetére
Elnézést de ez úgy hülyeség ahogy van. Nem vitatom, plusz költséggel jár, de egy pc-t, akár "gamer" (amin belül még van 20 kategória) elég könnyű hangtalanná tenni és még csak víz sem kell hozzá. Bemész egy boltba és a raktáron lévő cuccokból is meg tudod csinálni magadnak a kívánt hatást. Leírtam hogy szubjektív és elfogadom hogy másokat nem zavar, de amit írsz attól még nagy butaság. A házamba két venti van, mindkettő hangtalan, a vga-n lévő hűtés megint hangtalan, játék alatt is. A cpu hűtőmnek van minimális hangja játék alatt, ha lecserélném a ventit akkor az is teljesen hangtalan lenne. Igaz nincs is egy erőgépem, de mindez htpc házban van és tudnék úgy előrelépni hogy a fogyasztás ne változzon. (új nvidia vga kártyák pl) Eddig nem is kényszerítettek rá hogy váltsak, pont ezért drukkolok hogy legyen egy átdolgozott ps4, mert konzol párti vagyok. De igenis szűk a hely benne, zsúfolt, melegszik és nekem hangos. Ráadásul minőségben is van szórás, tény hogy van ami halkabb van ami hangosabb, nem is értem. Sokan írták a tulajok közül is ahogy lejár a garancia szedik szét és megnézik mit lehet kezdeni a hűtéssel, nekik van igazuk szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest