Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
vargalex #281828 üzenetére
Nem csak a négyzet számít.
Nekem ajánlottak már vezeték nélküli Dualshock 2-t aliról, hogy az nagyon jó. 20 perc után örökre a szekrénybe dobtam. Az analog deadzone ami számomra 3x rosszabb mint a circularity probléma.
Általában az olcsó analogoknál az egyik irányba majdnem nulla a deadzone míg a másik irányba jelentősen, érezhetően nagyobb.
FPS-nél finom irányzáskor és autós játékokba nagy sebességgel való haladáskor ezek a finom mozdulatok kulcsfontosságúak. Célzok sniperrel és hozáérek jobbra már mozdul balra meg eltolom van 3 milit és meg se mozdul.
Ez is kimutatható a teszten persze amit küldél. Finomakat kell mozgatni minden irányba és látjuk, hogy hol mekkora deadzone.Bogyi007 kontrollerén én is kíváncsi lennék ezekre mert ezek sokszor játékba valóban nem derülnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest