-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Lehet az említett kontrollerednek is a csatolt képemen látható gondja van. Akkor csinálja ezt mivel a központnál nem érzékel ami neki azt jelenti totál el van tekerve. Logout cikkem első bekezdésében linkeltem egy megoldást amivel lehet menthető a drift egyszerűen de a tiedénél valószínű nem fog működni.
Forrasztáshoz sok sikert. Én otthon videók alapján tanultam és egy régi PC alaplapon gyakoroltam mindig egy műveletet mielőtt élesben használtam. Korában remegett nagyon a kezem de idővel egész stabil lett ahogy bátrabb lettem.
Pár hiba amit elkövettem de te ne kövess: mindig szellőztess/használj ventillátort, borzasztó a forrasztás közbeni gőz és mérgező is. Ha lekapcsolod az állomást előtte mindig adj rá forrasztóónt és húzd le a szivacson a maradékot, így nem rozsdásodik el. Én 2 hegyet tettem tönkre míg ezt nem tudtam. Minden műveletről nézz videót és próbálgasd valami tesztlapon. Miután megtanultad nagyjából használni szerintem egész hasznos képességgel ruháztad fel magad és ha értesz valamennyire az elektronikához rengeteg mindent meg fogsz tudni otthon javítani.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest