-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Nah! Jó későn reagálok rá.
Nálam is lepörgött a Days Gone stáblista.
Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Horizon Zero Dawn, Days Gone, Ghost of Tsushima, Spider Man teljesen egy kutya? 12 pont egy tucat.
Számomra mind a 4 (bár a GOT-ba csak belekezdtem) tök hasonló. Csak a setup más. Ne értsétek félre... mind a négy cím jó játék. Nálam ezek egy jó standard-et hoznak. Mind a négy játéknak szép a grafikája és jó velük játszani. Mindegyik lop innen-onnan de a jókat.
Szóval, amiket most írok a Days Gone-ról általánosságban, azt ugyanúgy írhatnám a másik háromra is.
A játékmenet jó! Jól van kitalálva az egész rendszer. Jó vele játszani. Nincs túlspilázva. Ahol kell, ott le van egyszerűsítve. A harcrendszer szerintem tök baró. Fegyverek jók. Skillek jók. Motivál a skillpontok megszerzése és a felszerelés fejlesztése.
A főküldik szerintem okék voltak. Dramaturgia szempontjából kicsit gyengus. Volt pár epic jelenet, de gombóc nem volt sehol a torkomba.
Valamivel szerethetőbb volt az egész mint a Horizon esetén. Deacon karaktere is jó. Tetszettek a párbeszédek. De egyértelműen az epic jeleneteknél éreztem egy kicsit gyengének a dolgot.
Tetszett, hogy nagyjából mindent megmagyaráztak, amit tudni szeretnél. A vírus eredete stb..stb. Kifejezetten érdekes volt.
A mellékküldik valóban egyhangúak, de ugyan már...A pókembernél monotonabb nem lehet szerintem semmi. Továbbá semmivel sem monotonabb és önismétlőbb, mint bármelyik Far Cry játékban. Nem tudok haragudni rá.
Nálam frame-rate probléma, fagyás egyszer sem volt. PS4 pro üvöltött ugyan, de bírta az iramot pedig tegnap egy 7!!!! órás egybefüggő játszival értem a végére. dat kockaság
Grafikailag nem tudnék belekötni. Szép volt, mint minden Sony ex. cím.
Az MI volt itt-ott eszméletlenül ostoba. Nevetséges bugok voltak benne. Illetve egy alkalommal beragadt az L2 és ilyen célzó nézetben tudtam csak sétálni percekig. A felirat volt néha bugos. Hol megjelent, hol nem...
Ezeket leszámítva másba nem futottam bele. Lehet, hogy csak szerencsém volt.
Ami hirtelen még gagyinak tűnik, hogy ugyebár ...én vagyok a hőse, de azért még pár hordát ki kell iktatnom, hogy elnyerjem a bizalmukat annyira, hogy megvehessem tőlük a kézi gránátot. Vicces...megmentettem az utolsó tábort Ezzel lehet, hogy egyedül vagyok... Én kihagyott ziccernek éreztem azt, hogy legyen egy küldi, ahol
Én hiányoltam ezt belőle.valaki ilyen freaker-ré változik. Last of us 1-ben is volt... A kettőben már nem. Ma este is megy tovább a dolog... Szépen folytatom. Tetszett annyira, hogy megkapja a 100%-ot, ami egy NG+ "Survival 2" nehézségű végigjátszást is jelent ugyebár...A fűrésztelepi horda érdekes lesz...Ezt leszámítva nem ijeszt meg.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok