- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven King
csendes tag
válasz mango21 #248513 üzenetére
Alzáról rendeltem én is a ps4-et, még novemberben.
Történt nemrégiben, hogy rendeltem egy játékot az alzáról, mivel napközben nem vagyunk otthon, így postán maradós csomagként. Szerdai napon jött az sms, hogy megjött mehetünk érte 10 napon belül. 2 nappal később bementünk érte és nagyban sajnálkoztak, hogy mivel nem kerestük ezért visszaküldték. No de kérem még 8 napig ott kellett volna tartaniuk, erre visszaküldték. Persze ügyintéző (kettő is) sajnálkoztak, de nem tudnak mit tenni. A lényeg tényleg visszament az alzának. Mivel a posta baxta el a dolgokat ezért természetesen nekem kellet felvenni a kapcsolatot az alzával.
Happy end az alza jóváírta a teljes összeget, tehát a postaköltséget is! Na erre mondom, hogy ez korrekt hozzáállás!
A posta meg nyaljon sót, minőségi szolgáltatás 2020-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest