Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
HubaBuba96
friss újonc
válasz
bandi0000 #239338 üzenetére
Jó érvelés van benne igazság, viszont mint mondtam a korrekt ügyintézést szeretem. Ha a konzolvilágba mikor beviszem, azt mondja a pasi hogy, figyelj beküldhetjük mi de az legalább x idő, vagy nézd itt van számlán a márkaszervíz amibe mi is beküldjük, ha előbb akarod hogy készlegyen, akkor ajánlom hogy vidd be személyesen. Ha ezt így elmondja korrekt és beviszem személyesen hisz laukis vagyok ezen a téren. És még meg is köszönöm neki a kedvességét és hogy így ért a munkájához. De ez így nekem olyan mintha levakart volna. Lehet ugyan ez volt a tetteinek célja amit elmondtam. Csak nekem valahogy szar, mert kb 4 napig utánna még itthon állt magában a gép mire volt, meló mellett időm bevinni a szervízbe. Plusz így a felelősséget is lepantittota magáról, mivel személyeaen én vittem be a szervízbe. Mossa kezeit..... Mondom nem tudom pontosan mi hogyan működik ezen a téren, de pont ezért fordultam hozzátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AM 4 Lapok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest