Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Milyen egeret válasszak?
- eGPU tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
No, sorba válaszolok, vettem persze egy pót joyt, amint jobban előkerült a hiba, hát nem maradhatok gamerkedés nélkül napokig
Ha az ember külön vesz joyt az működik általában úgy, hogy az adott üzletben egyből kapsz helyette egy újat. Ha a ps mellé volt, akkor sajna az én utamat kell bejárni...
Persze a sok negatív kritikát olvasva gondoltam, hogy nem új lapot tesznek bele, de ott 5 percig nyüstöltem és nem jött elő a hiba, gondoltam, hogy szerencsés flótás vagyok... ha most bevinném, nem igazán tudnám most prezentálni a problémát, mert pl 2 óra játék alatt kb 3 szor csinálta pár másodpercre, ha nagyon szarakodik a későbbiekben, akkor lehet magam esek neki a javításának
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest