-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
No, sorba válaszolok, vettem persze egy pót joyt, amint jobban előkerült a hiba, hát nem maradhatok gamerkedés nélkül napokig
Ha az ember külön vesz joyt az működik általában úgy, hogy az adott üzletben egyből kapsz helyette egy újat. Ha a ps mellé volt, akkor sajna az én utamat kell bejárni...
Persze a sok negatív kritikát olvasva gondoltam, hogy nem új lapot tesznek bele, de ott 5 percig nyüstöltem és nem jött elő a hiba, gondoltam, hogy szerencsés flótás vagyok... ha most bevinném, nem igazán tudnám most prezentálni a problémát, mert pl 2 óra játék alatt kb 3 szor csinálta pár másodpercre, ha nagyon szarakodik a későbbiekben, akkor lehet magam esek neki a javításának
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- BestBuy topik
- Macska topik
- Revolut
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest