Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Milyen egeret válasszak?
- eGPU tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy medievil-el játszik itt valaki? Olyan problémám van,hogy adott egy Pro amit nem régen vettem használtan garival.Eddig ment kb 100 órát UC4 TLOU Days Gone Lost Legacy semmi rendelleneset nem tapasztaltam vele, most viszont a medievil alatt 3 szor is előjött,hogy elkezdett vibrálni a kép majd bejött ilyen hangyák háborúja ( mint mikor nincs adás) aztán se kép se hang majd random visszajött aztán máskor a hang ment el. Pukkant párat a soundbar majd visszajött a hang.Nem találkoztam még ilyennel... csak ennél a játéknál van.Kábeleket mozgattam bekapcsolt állapotban húzgáltam össze vissza nem befolyásolta nem produkálta a hibát.Konzol gond lehet vagy játék? Esetleg az befolyásolhatja hogy DTS re van állítva a bitfolyam a beállításokban de a soundbar csak PCM?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők + RingFit Adventure játék
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest