Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Nagyon gondolkodom a BF premiumon, megfertőzött a Bf láz
-
kovsol
titán
Cel Damage HD -t valaki esetleg megvette? Tervezem, hogy megveszem mert cross buy PS Vita/PS3/PS4 -re.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
sittes79 #19495 üzenetére
Egyre szarabbnak talalom sajnos. Egyedul a Fifa elvezetes eddig a ps4en. Ezt a 30 fps limitert meg vegkepp nem birom megerteni kinek kellett. Bekapcsolva meg jobban szaggat, mint qmugy. Csodalatos.
Arrol a jatek meggyozott, hogy a jovoben kizarolag 60 fpsess jatekokat veszek ps4re. Ha nem unom meg az egeszet es adom el.
-
sittes79
addikt
Na csak nem bírtam ki, megvettem a második fiút használtan, remélem jó lesz....aztán csere esetleg watch dogs-ra.
-
Garada
őstag
Wolfenstein The New Order gameplay ígéretes
itt
-
kovsol
titán
válasz
malphitee #19487 üzenetére
2+mbit/s ajánlott lenne feltöltésnek.
Momdjuk letöltésnél MB -t írsz ami megabájt rövidítése lenne, de szerintem megabitre gondoltál.
Feltöltésnél meg kb ami most kilobit vagy kilobájt?Amennyiben 512kilobájt/s azzal már meg lehet próbálni, ha 512 kilobit/s az felejtős.
A szolgáltató bitben adja meg. -
malphitee
senior tag
Nem elég egy 5.5MB/512kb net hogy lehessen streamelni gépről twitch re ? Akinek megvan a rivals vegyen fel friends listbe! Mallphitee
-
sittes79
addikt
Az mitől lehet, hogy havert nem látom a multiplayer menüben BF4-ben?
-
malphitee
senior tag
Mnwm elég egy 5.5MB/512kb net hogy lehessen streamelni gépről twitch re ? Akinek megvan a rivals vegyen fel friends listbe! Mallphitee
-
Remi1234
aktív tag
Na kérem. Úgy látszik megoldották a rubber bandinget BF4ben.. Bár most először elszállt a játék nálam, de legalább nem lagol
-
sittes79
addikt
Érezzük?
"Nagyobb teljesítményű szervereket kapott a Battlefield 4
Megjelenése után sok hónappal még mindig akadnak problémák a Battlefield 4-gyel. A kliensoldali gondok jelentős részét már ugyan foltozta a DICE, de a 64 fős mérkőzések továbbra is problémásak voltak. A "rubber banding"-nek nevezett jelenség gyakorlatilag a lag egy formája, és a DICE hosszas agyalás után úgy döntött, hogy az egészért valójában a szerverek a felelősek. Ezért az egész hetet azzal töltötték, hogy szisztematikusan lecserélték a játék alatt futó szervereket nagyobb teljesítményűre. A stúdió szerint a pozitív változások hamarosan mindenkinél érezhetőek lesznek."
-
mfranky
őstag
Ez az evolve nem lehet rossz kis játék...
-
malphitee
senior tag
Hi. 1.62 a legújabb sw most? Valakinek meg van a rivals? Itt akkor el kezdenem bővíteni a friends listamat, vegyetek fel ha gondoljátok . ---> mallphitee
-
Newyorker
addikt
A Bf4 720p-ne megy?!
-
-
mfranky
őstag
Szintén xbox360-ról jöttem PS4-re...nekem viszont egyszerű volt...túl nagy csalódás volt már a Fifa14, és pont erre a vérfrissítésre volt szükségem, amit a nextgen adott...mivel már ritkán játszottam az xbox-al, inkább eladtam kinectestől, 26 játékkal és visszaforgattam a ps4-be +fifa14-be...azóta vettem pár játékot, de nem csalódtam egyikben sem...az hogy nincs sok játék...majd lesz...nem vagyok türelmetlen. Egyébként az xbox-ot én is haveri kör miatt vettem anno, kinect és karaoke...mozis játékok...ezek vitték előre a partyt...
-
RichieTri
senior tag
ok.
köszi mindenkinek!
igaz, hogy xbox 360-m volt jó pár évig..szerettem is, de mostanság (a két új nextgen közül) inkább a PS4 felé hajlok,sőt
-
-
InterFox
senior tag
válasz
mrterminator #19460 üzenetére
+ Élsimítás hiánya egy csomó ONE játéknál, ez később csak rosszba lesz.
-
mrterminator
aktív tag
válasz
RichieTri #19458 üzenetére
Box is tud FullHD-t, csak multiplat címek többségénél kezd sztenderdé válni hogy Box 900p megy az adott játék PS-en 1080p-ben, mert most még, így kompenzálják a tudás beli lemaradását, így hellyel-közel azonos minőséget érnek el Boxon is anélkül, hogy feltűnő lenne(sokaknak)
-
RichieTri
senior tag
most akkor a ONE 900p-ben a PS4 meg 1080p-ben megy?
-
Newyorker
addikt
BF-be ennyi volt a 44-es pályaméret?
-
malphitee
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #19449 üzenetére
Oké , felveszlek majd, végre , játékon belül ha party ba hivsz több embert akkor onnan felveszem őket is
-
Drizzt
nagyúr
Elmondom mi basz fel nagyon a ps4en. Nem kepes ez a rohadek tobb wifit megjegyezni jelszoval egyutt. Mindig csak az utolsohoz probal automatan csatlakozni. Ez a funkcio egyszer belekerul? Vagy van mar most is ra modszer?
-
Thodeus
aktív tag
1.70 update ápr. 30 [link]
-
nkAAA
aktív tag
Ebben az évben eddig 1,2 millió Xbox One kelt el. Ennyire kevésre azért nem számítottam
-
-
malphitee
senior tag
Topic lakok , valakinek nyomul cod:ghost online??? Privatban jöhet a neve es felveszem majd. Vagy itt a nagy fórum es inkább külföldiekkel jatszotok, nincsenek partyk, csak irogatás egymásnak ?
-
tDr1v3r
veterán
A generáció végére egál lesz, biztos vagyok benne... előzőleg is ez volt, most az MS húzza majd fel a konzolját valamivel.
Még mindig azt mondom hogy nagyrészt 900 vs 1080p lesz csak különbség a két gép közt, az meg nem feltétlen fog mindenkit érdekelni (engem legalábbis nem, bár valszeg PS4-re fogom venni majd a multiplatform címek nagyobb részét).
-
Madwe
nagyúr
válasz
Jakesz #19442 üzenetére
A 720p és 1080p között eléggé látványos a különbség (ez azért jellemzőbb most), 900p és 1080p között nem annyira jelentős de azárt bőven felfedezhető... Persze kérdés a kijelző mérete és a nézési távolság, meg nem annyira szembe tűnő a különbség, de pl egy fps játéknál iszonyat sokat számít minden egyes pixel... Az erősebb ezáltal szebbek gyorsabbak a multiplat címek egyelőre pedig kb pont csak felbontásban látszik meg esetleg 30 helyett 60 fpsben (amit szintén sokan észre se vesznek nagyon, sokak meg agyfrászt kapnak tőle...)
-
Hagyjuk már ezt a "nem számít a felbontás" dolgot. Ha nem számítana akkor senki nem cserélte volna le a gépét vagy cserélné le hamarosan, megmaradt volna mindenki az előző gen-nél. Az meg hogy valaki nem látja felbontás és felbontás között a különbséget az max azért lehet mert 3 méterre ül egy 32" tv-től.
-
Jakesz
addikt
Érdekes ismerőseid vannak. Kb ez a sorrend áll fent, amiért a nagy többség a PS4-et választotta:
1. Exkluzív címek
2. Olcsóbb
3. Erősebb, ezáltal szebbek, gyorsabbak a multiplatform címek
A 900 és 1080p közötti vizsgálat, ami játék közben észrevehetetlen, az maradjon meg a PC fanatikusok elfoglaltsága. -
Madwe
nagyúr
Early adopterek általában kockábbak, ebből kifolyólag jobban érdeklik őket a technikai dolgok, pl hogy melyik az erősebb... Hosszabb távon fontosabb a milyen exklúzív érhető el rá, illetve a baráti társaság merre ment - persze utóbbit valószínú ps4 megnyeri mert jobban megy mint x1 egyelőre, persze csak nagy általánosságban... Exklúzívban pedig sony eddig erősebb volt, msnél kevesebb a nagy erős név, de ez könnyen változhat. Mindenesetre ps4 szerintem ezt a 8. gent megnyerte, a kérdés csak az mennyire
-
-
Garada
őstag
Én amióta az eszemet tudom pont a baráti közösségem miatt alakult az ki hogy playstation szériát veszünk
-
kovsol
titán
válasz
Garada #19435 üzenetére
Én magam írtam, hogy a kinézet a sokadik szempont. Látom csak kötekedni akarsz.
Elsők között rendeltem elő anno a ps4-t. Xbox és Xbox360-t is a baráti társaság miatt vettem annó, de szerettem mind a kettőt. Azóta a barátok leálltak a játékkal így oda nem köt semmi már. PS only játékok totál kimaradtak, így most ezért döntöttem a ps mellett.Hidd el a legtübb konzolosnál ez a két döntő szempont. Játékok és a barátok, és le se szarják, hogy 900p vagy 1080p.
-
shunter
aktív tag
válasz
Garada #19432 üzenetére
Csak megosztotta velünk, hogy neki jobban tetszik a 360slim dizájn. Rosszat sztem nem akart.
Am tényleg szépek a Slimek. Nekem a One is tetszik, csak az a világító xbox jel nem való oda. Szerintem...
Killzone multizni szoktatok? 1hete van ps4-esem. a KZ multit nyomatom. Elötte blackops2-ztem 360-on. Ahoz képes a kz nagyon lassú.
-
shunter
aktív tag
Sokan hozzák fel erénynek a beépített aksit. Én eddig xbox360-al nyomtam, és annak az elemes megoldása jobban tetszett. Ha lemerült a tölthető elem, már táraztam is be a másikakat. A lemerültek meg mehettek fel töltőre.
-
malphitee
senior tag
Aki jatszik cod:ghost al sokat írja le a psn nevet, ma felveszem es nyomatjuk a partykat, ahogy hazaértem a ps vasarlasbol. Ez lett végül xbox one miatt, a jobb minőségi multiplatform játékok, alapból akkus joy miatt, meg kinezet miatt is. Bar faj a szívem hogy gt driveclub stb meg nincs, nekem az a fő jatekaim, azaz verdas.
-
-
jobbab
tag
Sziasztok!
Kérlek mondjatok pár megbízható konzolboltot, ahol pl. meghibásodás esetén viszik-hozzák a gépet...ingyen. Bár ez nem tudom nagy elvárás e?!?!
-
malphitee
senior tag
válasz
ImpersonatoR #19412 üzenetére
Most akkor azt mondod ha tv fej hallgató bemenetebe dühös a fejest akkor jo a minőség es hangerő is ?
-
-
malphitee
senior tag
Ps4 kontroller fogad bármilyen fej hallgatót , es azon lesz a hang utána ?
-
InterFox
senior tag
Ha PS4-en veszek egy filmet a PSN-en, akkor az is a profilomhoz van kötve egy életre igaz?
Ha letörlöm utána bár hányszor újra letölthetem?
Mert PS3-on úgy hallottam volt ebből probléma. -
fricci
tag
Tanácsot kérnék olyantól aki US store-t használ:
Jelenleg én csak olyan módszerrel tudok a US store-ról vásárolni hogy Amazon-on veszek "feltöltőkártyát" és azzal feltöltöm a US accom. Van olyan módszer amivel magyar bankkártyát v. eu-s paypal acc-ot lehetne kötni hozzá? Arra akarnám a PS+-t is előfizetni, de jó lenne ha nem kéne állandóan az amazon-t belekevernem, hanem valahogy automatikusan menne a vásárlás ellenösszegének levétele (ill. akkor müködne a PS+ automatikus megújítása is, nem kéne figyelnem hogy mindig legyen összeg az US store-on).
Van valami trükk erre, vagy az Amazon-os megoldás az egyetlen?
-
Newyorker
addikt
No meg remélem jön majd az új Battlefield is, bar az talan 2 evente van :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...