-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hajjaj... sokszor.
Meg persze sok hasonló, más fragmovie - val egyetemben. Ennél kifejezetten kreatív volt az edit. eSuba... Rég találkoztam a nevükkel.Most hogy így felhoztad és belegondolok, közvetett módon ezek a srácok, a "nagyok" pozitív értelemben sokat hozzátettek az én játékomhoz. Ugyan a skill -t nem adták a kezembe, azt magamban kellett keressem, de néhány technikát sikerült ellesni. Persze az akkori "rántásokat", egeres skill - t nem igazán tudom a konzolos gameplay-ben alkalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Íme az új Android Auto!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg persze sok hasonló, más fragmovie - val egyetemben. Ennél kifejezetten kreatív volt az edit. eSuba... Rég találkoztam a nevükkel.
Kendek