-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ezt csináltam én is. A clericnek úgy mentem neki, hogy csak egy próba. miután kinyitottam egy kaput nem volt már messze (ez milyen zseniális tényleg a város felépítése) Igazából csak grindeltem, fejlesztem a karaktert hátha úgy majd jobban fog menni. Qrva nagy amikor mondjuk 5k blood echoval befordulok egy sarkon aztán inkább mégse Vagy ha mégis akkor vissza kell menni újra
Clericet kétszer próbáltam, meg találkoztam a Gascone atyával, az első körben verhetőbbnek tűnt, de ott nem volt potim. Lehet ha pár molotov van nálam a cleric meglett volna tegnap.
psfanboy: nem értem én se mert nem szeretem ha egy játék szívat, de ez tegnap beszippantott Pl. tegnap befejeztem a Uncharted 4-et de ott már idegesített hogy keltem feküldtem. Korábbi részekben még a nehézséget is levettem
Seth: abszolút megértelek
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest