-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendzso
tag
Tegnap barátnőmmel mi is kipróbáltuk a Resident Evil 2 demóját. Még életünkben nem játszottunk horrorral, még csak hasonlóval sem, de erről annyit írtatok itt, hogy érdekelni kezdett. Szóval leszedtük, tv felhangosít, lámpa le
Hát szerintem a közelében nem voltunk annak, hogy végig vigyük..
A szobor 3 érméjéből 1 lett meg. És úton a második folyosókon kapott el a vég... Mármint a kösz hogy kipróbáltad felirat Mi egy kicsit zöldfülűek voltunk, és fososak, próbáltunk gyakorlatilag osonni
De nagyon kellemes meglepetés volt. Mármint rögtön belépve kiugrott a számon hogy aztarohadt... Szerintem marha jól néz ki a játék. Tetszik a mozgás is, és bár nagyon nem vagyunk hozzászokva, a nyomasztó légkör is már-már tetszett.
Még el is gondolkodtam rajta, hogy be kellene szerezni, pedig nem nekünk való De egy jó akcióba van rá esély, hogy ez vagy valamelyik rész ki lesz próbálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest