- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiki22
senior tag
War thunder pcn is utos volt :-)
-
kiki22
senior tag
A full game trial mod amugy mar mukodik?
-
Def26
félisten
Sony gold headset -et hol lehet itthon kapni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Deck
titán
Ha lemezes játékom van berakom és felrakja majd nem kell a lemez? Vagy berakom és csak akkor tudok játszani ha benn van a lemez?
PS5
-
Deck
titán
Milyen fps-t tolni ps4-en? Jobb mint a 3-on volt? Pc-hez viszonyítva mondjuk? Mert, szinte csak fps játékokat tolnék
PS5
-
Donnos
tag
Na srácok... ma mentem volna ps 4 ért de a kolega nem méltoztatott eljönni 12 óra éjszakázás után jólesett...
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Def26
félisten
Ki az a "punciszereto"? Barát felkérés jött tőle.
-
Def26
félisten
Tegnap hazahoztam a céges mobilnetet, ilyen wifi osztós cucc (r208). Mértem sebességet, 12MB/3.5MB, 45 ping. Ma próbálok vele játszani, kíváncsi vagyok milyen. Szerintetek ha pl. online streamelek, akkor tartósan hozza ezt a 3.5MB -et upload -ot?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz haddent #14979 üzenetére
Nem akarok hd streamet, de az otthoni dsl netemnél azért erősebb. Az csak 1MB upload. A kérdés, hogy mennyire lesz stabil a feltöltés. Antenna nem kell ide rakom a gép mellé oszt jó napot.
Ha jó lesz akkor vissza sem viszem.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Én pont mult héten mértem cégünknek mobilnetet egyik telephelyünkre mert elég gyatra a vezetékes kínálat (max 0.5mbps feltöltés s a pesti telephelyi szerverre mire visszamászik az adatuk kb mehetnek is haza...) s mondjuk ott csak 3g volt, de elég kiábrándító értékeket mértem: speedtesten ugyan hozta a 8/2.5 mbps sebességet, de egy hosszabb több gigás folyamatos terhelésnél az átlag az 3/0.6 mbps-re jött ki, s nem pár percig néztem, hanem kb 8-17.00-ig... Szóval nekem az a tapasztalatom hogy ez a mobilnet elméletileg képes lehet jó sebességekre, de a gyakorlatban sokkal jobban ingadozik a teljesítménye, félek neked se lesz elég... Dehát teszteld, hátha pesten jobb a helyzet
-
Deck
titán
Tudtátok, hogy ps4-hez lehet bluetooth-os egeret és billentyűzetet csatlakoztatni?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
whYz
őstag
válasz Xirtam #14989 üzenetére
Ezt honnan veszed? Nekem a videobol ugy tunik, hogy rendesen mukodik. Latszik, hogy koroz vele az elejen, illetve a magasabb helyrol lenez es a lepcso aljarol felnez, nincs vele semmi gond. Persze nem hasznaltam meg ilyet, ugyhogy lehet nekem elsore nem esik le a dolog.
Edit: Mennyivel egyszerubb lenne ha engedelyeznek a jatekokban az egeret/billt es kulon szerverek lennenek kontrollereseknek, igy nem kellene megkuzdeniuk az ilyen osszeganyolt egeresekkel akik siman legyaknak mindenkit.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Ez csak egy terv, remélem nem lesz belőle semmi... Kontrollerrel is meg lehet tanulni rendesen irányítani, ráadásul mindenki azonos feltételekkel indul. Egérrel persze gyorsabb pontosabb az ember, de ha nem egeresek ellen mész nem mindegy? Ha támogatja az egeret, a kontrollereseknek semmi esélye... Ami azért epic fail, mert én pl azért ülök le a ps elé hgy tespedve szórakozzak a kanapéban, nem fogok egeret rákötni. Ha nagyon egerezni akarok ott a pc és a CS:GO...
Ez a házibarkács meg... Nem hiszem hogy ezzel olyan élmény lenne játszani mint egy egérrel, ami tök máshogy épül fel, most az egy dolog hogy átalakítja az inputokat, de azt tökéletesen nem fogja tudni... Nomeg hatalmas input laggel jár ahogy néztem. Egye fene, ha csak ilyen lesz egér helyett ezek jöhetnek, őket megeszem kontrollerrel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest