Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sting2 #142956 üzenetére
Igen ez az
Köszi, szuper .nekem ez mai napig a kedvenc "skálám"
Moby:
Ennek akkor van értelme szerintem, ha ismered a cikkírót mondjuk és pár darab munkáját.. Nagyon sok függ attól ,ki írja a cikkeket.
Régen ez sokkal személyesebb volt. Tudtam hogy ha martin-nak tetszett egy játék és 8-10 pontot adott rá, akkor nekem azt fenntartással kellett kezelnem , mert ő vonzódott az én általam nem annyira preferált játékokhoz. De ha mondjuk CoVboy munkásságát nézem ,akkor például az ő ízlése az enyémhez állt közelebb. Tehát ezeknél a teszteknél igazából objektívet nem lehet készíteni, az olvasónak érdemes megnézni azt , hogy a tesztelő előző játéktesztjei, pontozásai hogy viszonyulnak a saját véleményéhez.Én mindig megnézem ki írja a tesztet és úgy kezelem a pontozását. oriic amúgy eléggé jól megírt teszteket rakott le régebben, emlékszem beillesztett ilyen kis hasábokat , a cikkeibe, mellék infókkal satöbbi. Most nem emlékszem rá mit írt ( talán Halo?- de az az egyik legjobb itt megjelent teszt volt az oldalon.
Szerk : megtaláltam, ez az :
[link] sajnos ezóta se jött hasonló igényes munka itt, pedig pl ez emlékezetes volt számomra.
YouTube eléggé átértékelte ezen tesztek szükségességét, de én ettől függetlenül szeretek olvasni róluk .
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest