- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Van értelme ennek a dmz állítgatásos, xarozásnak? Digi van, legnagyobb, meg Asus router.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Newyorker
addikt
Az még nem tiszta nekem, ha multiba akarok játszani, akkor nekem PSN Network kártyát kell vennem, vagy Playtation Plusz kártyát?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Tegla80
addikt
válasz F.B.I. #14251 üzenetére
ha dmz be rakod azt az IP-t,akkor minden port nyitva van arra,így szinte(ha minden más is klafa) csomagvesztés nélkül lehet játszani.
Ettől jobb nincs,bár sokan félnek,mert így nincs védelem alatt az az IP és a PS
Bár PS esetén Én spec tojom le,mert mit is hackelnek le róla épp tőlem ?? De elfogadom,h van aki fél
(amúgy most épp nálam az a gond,h a PS3 már ott van és a PS4 et is oda raknám,de csak 1et lehet. Így egy fix IP-t kapott a 2gép,mert úgyis külön-külön vannak csak fent és így műxik )Newyorker
Itt kapsz mindent,otthonról,fotelból is akár.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
boost
addikt
Tudom off, de indítottam egy topikot eLearning témában. [link]
-
KingKress79
aktív tag
Hogy működik a BF4-nél a prémium megosztás? Az egyik barátommal megszeretnénk venni közösen.
PS4: KingKress
-
kiki22
senior tag
Helo!ha most veszek ps plus elofizot ps 3 hoz azt majd tovabb tudom vinni ps4 re is?vagy oda megint masik elofizu kell?
-
kiki22
senior tag
Köszönöm.
-
Def26
félisten
válasz KingKress79 #14263 üzenetére
Megveszed Te pl. és ezt meg szeretnéd osztani ecetkével.
Én így képzelem el:
Ő bejelentkezik a Te profiloddal, és aktiválja a ps4 -en mint fő profil. Ez után az Ő gépén bármleiyk profillal tudja használni ezt a digitális tartalmat.
A Te gépeden csak a Te profilodban tudod használni.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
zenwalk
senior tag
Nem lenne érdemes beleirni a ps+-os dolgokat az első hsz-be? Heti szinten teszik fel ugyan azt a kérdést.
-
Madwe
nagyúr
Valamint ecetke tudja költeni a pénzed, uh kell egyfajta bizalom. Nomeg ecetke ne állítsa be primarynek, mert akkor te pl a saját ps+ előfizetésed se tudod használni.Ha azon a profilon csak a bf4 van meg a premium s másik van a ps+ előfizud akkor állítsa csak be primarybe. Valamint ugyanazzal a profillal nem tudtok egyszerre belépni, uh. ahol primary, ott a másik accal kell belépjen vele az ember (azt mondjuk nem tudom nézi e hogy a primary megosztása ugyanaz az acc mint amit a másik használ, lehet ilyenkor is letilt). Legjobban akkor jártok ha vesztek 2 premiumot (illetve szvsz akkor ha egyet sem addig mig legalább minimum szinten elfogadhatóvá teszik a játékot mert egyelőre 1 fillért se ér meg ez a fos...)
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz KingKress79 #14272 üzenetére
Röviden a lényeg: a megosztás nem azért van hogy többen is osztozhassatok a költségeken s elég legyen 1x megvenni a tartalmat, hanem azért hogy ha átmész ecetkéhez, akkor az ő ps4-én be tudj lépni a te profiloddal s meg tudd mutatni neki a te digitális játékaid tartalmaid, te mentésed leszedje stb. Offline, single játékot ugyanakkor kis trükközéssel meg tudod oldani hogy megoszd vele is, de akkor is igaz az egyszerre csak egyszer léphetsz be megkötés, uh ott trükközni kell az accokkal s minimum 3 vagy 4 kell (neked 2 az tuti) hogy ha ő az épp általad megvett játékkal játszik akkor azért te is tudj játszani a tiéddel
-
Tatyla
őstag
hello,kéne kis help
arról lenne szó hogy eddig egy HTC mobil telefon headsetjével játszottam de ez most beszart milyen ilyen kis egyszerű hasonló fülhallgatós headsetet tudnátok ajánlani?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
sihu
tag
ps4-hez hol lehet megbízható használt játékokat venni??
-
haddent
addikt
válasz KingKress79 #14289 üzenetére
Hát igen. Meg ahogy Def26 is mondja. Online pass meg már sehol nincs, nem?
-
sihu
tag
válasz KingKress79 #14289 üzenetére
nem volt egy szerencsés megfogalmazás, inkább úgy kérdezem, vannak-e oldalak, mint például a jatekaim.hu, ami kifejezetten evvel foglalkozik
-
GazRic
senior tag
Mely PS4 játékokkal lehet coopozni lokálba?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Def26
félisten
Mi az a send name request?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spider-Man 2 PS5
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- eladó 8BitDo Arcade Stick
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest