- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
PlayStation Magyarország: "Fraklin új haverja!" GTA5 next-gen?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Newyorker
addikt
Ps Neteorkot hogyan kell elérni, fizetni?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-
Def26
félisten
válasz Newyorker #13410 üzenetére
Nem. PS4 mindegy milyen. Amikor egy profilt létrehozol akkor meg kell adnod egy címet. Amilyen címet adsz meg olyan store -ból tudsz vásárolni, és a régiónak megfelelő valutával tudsz fizetni. Magyar store -on Magyar (szemét szar, pfejj) forinttal tudsz fizetni. Ha angol akkor meg fontal, ha usa akkor meg dollárral. USA store a legolcsóbb, de ehhez kell egy hitelkártya, hogy tudj vásárolni.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Newyorker
addikt
Milyen accountot érdemes létrehozni? Magyar, UK, USA? Bankkártya is jó hitelkártya helyett?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy hagyjátok a konzolt, ha pl. elmentek napközben.
Stand by módban vagy kikapcsoljátok?
Főleg a készülék élettartama szempontjából érdekel, hogy mi tesz neki jobbat...
Előre is köszönöm a választ!
-
kovsol
titán
válasz Newyorker #13415 üzenetére
Érdemes kipróbálni, hogy elindul-e.
Van-e rajta külső sérülés.
Esetleg egy lemezt belerakni, hogy az olvasója működik-e.
Meg azt is kérdez meg hol vette, későbbi garanciáztatás miatt érdekes lehet ez. Nehogy valami ismerős által behozott usa import holmi legyen.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
miller79
tag
Nah... Lenne egy-két apróbb gondom. PS4-et "nyúzom" karácsony óta. Kb. 1 hónap alatt 2 hetet voltam otthon és ezáltal nem túl sokat volt időm még játszani. Az egyik problémám, hogy a most felkapott hiba tegnap este már jelentkezett is nálam BF4-ezés közben: CE-34878-0. Mondjuk azon kívül, hogy kilépett különösebb kárt nem tett. Ami jobban zavar az az, hogy ha a PS gombbal kilépek egy játékból előfordul, hogy szakadozóvá válik a hang (zene, effekt) és mintha a rendszer is lassulna és ez tegnap a hibakód előtt is volt. Ez nem sűrűn, de újkora óta előfordult már többször és csak az újraindítás segít! Nem tudom, hogy más tapasztalt-e már hasonlókat, de engem ez zavar, mert nem kikapcsolás nélkül megy egy hónapja.
-
-
Def26
félisten
Sima usb -s headset -et tényleg kezel a ps4? Tehát nem a kontrollerbe (mivel ezen nincs usb csatlakozó) hanem a ps4 -be dugom a headset usb csatlakozóját akkor működik?
-
Newyorker
addikt
Nah, picit utánaolvastam. USA account necces a töltés miatt, UK, vagy HUN accountot érdemes létrehozni? Minél mi az előny és mi a hátrány?
-
balazs8907
tag
Ha igaz a pletyka, akkor a Nintendo rádupláz a Ps4 teljesítményére, a vitáról meg ne is beszéljünk.
-
Def26
félisten
No utána jártam. Aki nem akarja használni kontrolleren keresztül a headset -et, mert idegesíti ha a kontrollerből jön a kábel+jobban is merül a telep az vehet egy usb audio adaptert.
Ezt simán be kell dugni egy usb portba a ps4 -en majd átállítania menüben az audio részt és akármilyen mezei jack dugós headset -el működik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz Bencus88 #13420 üzenetére
A munkaidő nem a jó nap, hanem az egész amit farmoltál. 500 óra? 1000? Ilyen alapon a melós is fizetésnapon keresi meg az egészet.
Nekem nagyon nem érné meg. Pénzért nyomni ugyanazt, mikor van ezer más, amit lehet csinálni. Munkával többszörösét keresném. Persze ha tényleg csak a szórakozás miatt öl bele az ember ezer órá(ka)t és a pénz csak jön mellékesként, miközben mással nem akar játszani az más."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #13428 üzenetére
Ez nem hangkártya, ez csak egy adapter (jack to usb). Több felé olvastam, hogy a hangkártyákat is kezeli de ezt nem tudom megerősíteni.
#13431: Akkor lehet, nem ismerem ezeket a kütyüket. Ezzel biztosan megy.
[ Szerkesztve ]
-
barcabome
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy Magyarországon mennyire elterjedt már a ps4 analóg karokra kapható gumi borítás? Debrecenben szeretnék venni ma, csak nem találtam még. Media Markt vagy hasonló üzletekben van rá esély, hogy találok?
Illetve mi ennek pontosan a neve, hogyan keressek rá?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
-
Newyorker
addikt
A dobozba adott hdmi kábel milyen hosszú?!
-
Taposo
aktív tag
válasz balazs8907 #13424 üzenetére
Ez igen ha ezt tenné a Nintendó az olyan volna mintha utolsó erőbedobással rá lépne a gázra és 300km/h sebességgel a végén egy hid lábának ütközne....Az már elég nagy baj igy is, hogy a még a vásárlók is látják mik a hibák csak maga a Nintendó nem
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz balazs8907 #13424 üzenetére
Hát kötve hiszen, hogy ezt belepakolják. Kétféle drága IBM powerpc proci, 2 féle ram tök random mennyiségekben (ráadásul DDR4? Hát még a szerverekbe is most csordogál csak..), iszonyat vadbarom gpu... Ez marha sokba kerülne nekik, és nem lenne "next-gen", mert sehol semmi mélyintegráció. Fogyasztás az egekben, programozni rá rémálom.
Számszerint:
GTX Titan - 4.5TFlop
Radeon R9 290X - 5.6TFlop
Majd egy "szaros" nintendó biztos 4.6TFlop GPU -t integrál bele. Aha... Fogyasztás? 400W? Hűtés? Légkondi mellékelve?Nem azt mondom, hogy nem lesz új nintendo, de ilyen specifikációkkal 2-3 éven belül szerintem teljesen irreális a dolog..
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz haddent #13437 üzenetére
Pedig én azt is mondanám hogy nem lesz. Mert az egy dolog hogy hw erőben le van maradva, s a tabletes izé is erőltetett szerintem, de ha kb 2 évvel egy konzolja után kiadna egy újat az kb mindenkit rosszul érintene: jelenlegi wii u tulajokat egyértelműen, valamint többieknek is azt sugallná hogy nem megbízható, nem garantált a konzoloknál elvárt minimum 5-6 éves támogatás. A Sega anno eljátszotta, meg is lett az eredménye...
-
Bencus88
nagyúr
Kellene egy kis segítség. Felajánlottak egy Tomb Raider cserét ráfizetéssel. Valaki üzletetlt már itt? [link]
-
haddent
addikt
Na megláttam a fogatlan mosolyod , eszembe jutott mit ígértem tegnap. Felhívtam EA -t, mondtam, hogy mi a probléma, játszhatatlan, naponta többször kidob és kifagy, szaggat a játék, laggol stb... (ezzel nem is túloztam, ma is 2x kivágott már )
Elkezdet habogni emberünk aki alig tudott magyarul, hogy hát de ő több csapat dolgozik egyszerre és ő csak a fórumot .. Jó mondom oké, már átnéztem a fórumot, mindent.. Na de várjak néz valamit..Ilyet mond: maga milyen felbontásban játszik? 720 vagy 1080? -> Válasz: 1080p. Akkor meg kéne próbálni 720p, az a fórumon sokaknak segített a hibákban. Mondom normális maga? 3 hónapja megjelent, legjobban reklámozott "next-gen" játék és akkor kényszerítve 720p -ben játsszak? Na itt már annyira habogott emberünk, hogy majdnem megsajnáltam.. DE azért folytattam, hogy ezt hogy gondolják mégis, hol érdekel engem, hogy 5 platforma jött ki és szegény jajj ezz jajj az...
Azt is mondtam, hogy 3 hónap alatt 2 nyomorult javítást tudtak kiadni, a fontos hibákról pedig a fejlesztők is annyit tudnak, hogy "investigating", azaz tudnak róla csak fogalmuk sincs mit ba***tak el.
Kérdeztem, hogy na akkor most kinek és hova küldjem vissza egy üdvözlőlevéllel a játékot, ha a pénzt vissza szeretném kapni (persze nem küldeném, mert nekem kell, akarom ezt a játékot, csak nem jelen állapotában..). Hát azt csak akkor lehet, ha neten vásároltam 1 héten belül.
Aha.. Befejezésül: "köszönöm, próbálkozom a fogyasztóvédelemnél, viszhall"Def26 2 év múlva bármi lehet, akár ez is
Madwe van benne valami..[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Nézd meg a linket ami hozzá van nagyokos
Egyébként igen, mit érdekel az téged? Nem, nem tudom megmondani. Hívd fel őket te is ha akarod / nem hiszel nekem és kész.
gianni85 ne sajnáld.. Nem voltam paraszt egyáltalán a diszpécserrel, (még mondtam is, hogy értem én, hogy nem az ő hibája, csak nem nagyon érdekel) Biztos szívére veszi a hívásokat.. Egyébként igen, jó lenne azzal a nyomorult svéd igazgazátósággal beszélni
Xirtam nem megyek bele, ennyi volt. Kiváncsi voltam, mégis milyen magyarázattal tudnak szolgálni ennyi idő és tűrés után. Szokásos térítés és halandzsa... Egyébként 1.5 hónapja beszéltem az ügyfélszolgálattal egy másik ügyben (2 origin accountot szerettem volna összeolvasztani), azóta is csináják.
Szünjön is meg az ilyen...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest