- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
eisento #118718 üzenetére
Nem, az nem én leszek, nincs meg a játék.
(PH PS4 community?
) BF4 meg van, de azzal se nyomtam vagy fél éve. Tegnap este Metro: Last Light -ot nyomtam úgy éjfélig, ma meg végigjátszottam azt a maradék 20 percet, ami még volt belőle. Sajnos annak idején kimaradt, de a Redux -al most pótoltam, kiváló játék, ajánlom mindenkinek. Tényleg csak az open world, illetve egy 30 órányi tartalom hiányozna belőle, de az Exodus személyében talán megkapjuk.
krx21:
Nagyon szívesen. Tartsd szemmel a játékot mindenképp ha érdekel, mert simán lehet hogy a teljes játék frankó lesz - jelen esetben fejlődik a cucc folyamatosan, és látható módon de a PS3 -as részek miatt, ahogy mondtam, én kicsit óvatosabbakéból hozzá.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest