- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz WhiteWalker #118393 üzenetére
Nekem nem akadozik a psn felület.Letöltés is ok.Az elején nem volt az, de pár hónapja megjavult...nemtom miért.Havi ingyen játékok megítélése durván szubjektív.Psn felületén mindig gond nélkül ment a fizetés.Ha PCn a honlapjukon akarok vásárolni, csak ott szarakodik a rendszer.De minek ott vásárolni, mikor a psn felületen tökéletesen működik?Akadozó ps storeval sem találkoztam.Visszafelé kompatibilis játékokért nem fizetek, hiszen (sajnos) nincs is ilyen szolgáltatás.Az hogy valami remastered, az nem visszafelé kompatibilitás.A "gagyi desktop store felület" megjegyzéssel meg nem tudok mit kezdeni.Nem egy steam, de nem is gagyi.
Mikor még nem volt PS4em (tavaly karácsony óta van), olvastam hozzád hasonló véleményeket máshol is...de én nem találkoztam velük.Biztos bennem van a hiba.
Ha konzolról van szó, csak a Sony vagy a Nintendo...többire ott a mastercard ...ööö bocs, a PCm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest