Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
A régmúltból arra emlékszem, hogy a sima turret nem nagyon volt használható, csak fedezéknek főként. Tegnap ki is próbáltam ismét, kétszer álltam le lövöldözni vele, mindkétszer kiszedtek 30 másodpercen belül mögüle.Ráadásul úgy tűnik, a kékeknek nagyobb lyuk van elől a pajzson
. A rakétavetőset meg régen sem tudtam használni, a célzás nem ment vele, pedig próbáltam sokat
. Egyszerűen nem állt rá a kezem.
Viszont ahogy látom, van valami automata turret is, az csak a MAX-ok ellen jó közelről, vagy a gyalogságot is "ritkíccccsa" ? Mert lehet akkor inkább arra tolnám majd később el a certeket.
A hegesztő az utolsó előtti szinten, meg a lőszeres csomagon is fejlesztettem egyet. Ebből mindig csak egyet fog tudni dobni, vagy később több pontban is lehet egyszerre lőszercsomagom?
Ruhára érdemes valamit fejleszteni az elején?Más: cert és xp között mi az összefüggés?
Meg van valami implant is, amire nem jöttem rá, hogy mire való és hogyan tudom használni, ellenben faszán lemerült
. Kell vele foglalkoznom, vagy hosszú távon az valami real-money fizetős cucc?
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A rakétavetőset meg régen sem tudtam használni, a célzás nem ment vele, pedig próbáltam sokat
. Egyszerűen nem állt rá a kezem.
. Kell vele foglalkoznom, vagy hosszú távon az valami real-money fizetős cucc?